Connect with us

Sport

Echipa de fotbal Gaz Metan a rămas din nou fără antrenor

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

balaur

Ciprian Sterian/Mediafax Fotbaliștii medieșeni au rămas din nou fără tehnician. Fostul antrenor, Ion Balaur a demisionat după finalul remizei dintre Gaz Metan-CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-0. Acesta a explicat că jocul alb-negrilor nu a fost bun din cauza scandalului din ultimele zile, care și-a pus amprenta asupra fotbaliștilor, dar a recunoscut că nici celalalte partide nu au fost mai bune.

Un jucător care a fost în probe în această vară la Gaz Metan l-a acuzat pe Ion Balaur că i-ar fi cerut 5.000 de euro pentru a rămâne în lotul medieșean. O zi mai târziu, mijlocașul Adrian Martonca și-a schimbat declarația, motivând că se referea la faptul că ar fi dorit un salariu de 5.000 euro în cazul în care semna cu Gaz Metan, iar declaraţiile sale au fost interpretate.
Chiar și așa, fostul antrenor al Gazului Metan a spus că va depune plângere penală împotriva mijlocașului derutat.

“Cred că a fost cel mai slab joc al nostru. E o situație care mă surprinde, este o presiune care a căzut și asupra echipei după ceea ce s-a întâmnplat la începutul acestei săptămâni. Probabil eu sunt vinovat, nu știu cine a dorit, dar e clar că nu sunt dorit. Nici jocul nu poate să rezolve situația mea și ultimele trei meciuri, trei rezultate egale nu sunt ok, probabil o să mă dau la o parte și o să vorbesc cu conducerea clubului, că vreau să iau presiundea de pe umărul jucătorilor, vreau să văd cum îmi rezolv problemele cu acel jucător și cu media, pentru ceea ce s-a întâmplat cu mine, cu totul și cu totul artificial”, a explicat tehnicianul Ion Balaur.

Șoc la echipă

Ion Balaur a mai spus în cadrul conferinței de presă că pleacă cu capul sus și speră ca odată ce se retrage, să se producă un șoc la echipă.

“Sunt de acord că jocul actual nu e bun și probabil că dacă o să apară altcineva în locul meu, se va transforma acest grup într-unul foarte bun. Orice schimbare asupra antrenorului poate să fie benefică unei echipe, astfel că eu mă voi retrage. Voi vorbi cu conducerea să caute cât mai repede o personaă care să se ocupe de pregătirea echipei. Plec cu capul sus, nu îmi este rușine de ceea ce am făcut. Ceva nu este în regulă și nu vreau ca acest club și acești jucători să fie chinuiți de situația mea. Probabil se va simți un șoc daca va veni altcineva și sper din tot sufletul ca echipa să promoveze”, a conchis Ion Balaur.

Ion Balaur a preluat echipa în luna aprilie a anului în curs, inițial ca antrenor interimar, iar ulterior ca antrenor principal.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *