Connect with us

Sport

Concursul de treasure hunt “Descoperă Mediașul”, la a treia ediție

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

1009005 1492552227692752 1166144659399634429 o
Bannet continental 29 aprilie

DESCOPERA MEDIASULRotaract Club Mediaș organizează cea de-a treia ediție a concursului Descoperă Mediașul, un eveniment dedicat elevilor de clasa a VII-a din școlile gimnaziale din municipiu. Prin acest proiect, organizatorii urmăresc dezvoltarea bagajului de cunoștințe despre propriul oraș al generației viitoare; capacitatea de sinteză și esențializare; gândirea logică; spiritul de echipă; creativitate. De asemenea, se dorește încurajarea mișcării în aer liber, la pachet cu spiritul de competiție.

“Copiii vor cunoaște mai bine aspecte legate de istoria orașului nostru și vor aprecia mai mult frumusețea și bogăția locurilor prin care trec zi de zi. A treia ediție a concursului de treasure hunt desfășurat la Mediaș va aduna 9 echipe, câte una din fiecare din cele 9 școli generale din Mediaș. Fiecare echipă va fi formată din 3 elevi din clasa a VII-a. Pe baza materialului despre principalele obiective ale Cetății Mediaș, care va fi pus la dispoziție pe site-ul Rotaract Club Mediaș (http://www.rotaractmedias.org), se vor stabili 10 indicii care îi vor purta pe copii prin centrul medieval al cetății,  de la un obiectiv la altul, prin descoperirea următorului indiciu la fiecare etapă”, explică reprezentanții Rotaract Club Mediaș.

La finalul evenimentului se vor acorda 3 premii (constând în tablete electronice, mp3-playere și stick-uri de memorie),  Cupa Descoperă Mediașul pentru echipa câștigătoare și pachete cu dulciuri pentru toți participanții.

Acțiunea are loc în data de 17 octombrie 2015, începând cu ora 10:00 până la ora 13:00, în centrul istoric al municipiului Mediaș.

Despre Rotaract

Rotaract este un club dezvoltat de Rotary International, pentru tineri cu vârste între 18 și 30 de ani. Cluburile Rotaract se întrunesc în ședințe săptămânale în care se discută proiecte, se ţin conferinţe, se vizitează alte cluburi sau se desfășoară activităţi socio-culturale şi work-shopuri de dezvoltare profesională. În afara şedinţelor, Rotaractienii au ocazia să se implice in proiecte comunitare sau vocaţionale, să participe la seminarii şi conferinţe şi să cunoască tineri de elită din toate colţurile lumii, deoarece Rotaract înseamnă înainte de toate prietenie.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *