Connect with us

Sport

CSU Sibiu-BC Târgu Mureş, pentru a treia oară într-o lună de zile. Georgian Păun : „Cred că va fi total diferit faţă de meciurile din Cupă”

Georgian Fulea

Publicat

pe

credit foto Cynthia Pinter

Cynthia PinterEtapa a patra din Liga Naţională de baschet masculin le aduce faţă în faţă pe CSU Sibiu şi BC Târgu Mureş. Meci care se va disputa pentru a treia oară într-o lună de zile. A treia partidă după dubla din Cupa României, rundă unde mureşenii s-au impus fără probleme şi au avansat mai departe.
“Noi avem avantajul terenului propriu şi cu siguranţă fanii ne vor ajuta să câştigăm”
Ambele formaţii vin după o înfrângere în campionat, Mureşul acasă cu Oradea, iar galben-albaştrii, în deplasare la marea rivală, U Cluj. Totuşi, în cazul „vulturilor”, meciul din Sala Horia Demian a reprezentat cea mai bună evoluţie a echipei noastre din acest sezon, joc care le dă încredere baschetbaliştilor noştri pentru partida contra mureşenilor, în care speră să le poată oferi suporterilor prima victorie din LNBM, pe teren propriu. Dan Fleşeriu (antrenor principal CSU Sibiu) : “Ar trebui sa fie un meci la fel ca si celelalte două, doar cu noi mai bine pregătiţi. Va trebui să nu le mai permitem să meargă la o diferenţă aşa de mare. Mureşul are o echipă bună, dar noi suntem în crestere şi sper să reuşim să le punem probleme mari şi să facem un rezultat bun. Ei au pierdut ultimul meci acasă, cu Oradea, una dintre candidatele la locurile fruntaşe, şi cred că vor veni aici să scoată cărbunii din foc. Sper ca băieţii să se mobilizeze şi acum, aşa cum au făcut la Cluj şi să nu mai avem probleme de sanatate, pentru a putea evolua cu efectivul complet”. La rândul său, Georgian Păun speră într-un meci bun el formaţiei pe care o reprezintă : „Este a treia oară când ne întâlnim cu Mureşul, în acest sezon, dar cred că va fi total diferit faţă de meciurile din Cupă, acolo unde se joacă cu doi jucători români pe teren. Mureşul, cu siguranţă, îşi doreşte, la fel ca şi noi, să câştige, pentru că şi ei vin după o înfrângere. Cred că va fi un meci disputat, dar noi avem avantajul terenului propriu şi cu siguranţă fanii ne vor ajuta să câştigăm”, a spus acesta. CSU Sibiu-BC Târgu Mureş se joacă sâmbătă seara, cu începere de la ora 18,00. Partida nu va fi televizată.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *