Acum citesti:
Cel mai iubit club din Sibiu participă la Semi-maraton 2016!
Intreg articolul 3 minute de lectura

Cel mai iubit club din Sibiu participă la Semi-maraton 2016!

Abstract sports background - glowing basketball with reflection, glowing lightsCel mai iubit club din oraşul nostru va fi reprezentat la Semi-maraton 2016. CSU Sibiu, prin Asociația Baschet Club Sibiu, va fi prezent la evenimentul caritabil organizat de Fundația Comunitară Sibiu, cu un proiect prin care urmărim strângerea de fonduri care să acopere o parte din costurile de închiriere a sălilor de antrenament și echipamente sau materiale sportive necesare pentru grupele de juniori ale CSU Sibiu. Evenimentul va avea loc în 28 mai.

”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști” este proiectul prin care încercăm să îi sprijinim pe micii baschetbaliști ai CSU Sibiu în ceea ce înseamnă pregătirea în vederea participării la competițiile sportive organizate de Federația Română de Baschet. Pentru acești tineri sportul cu mingea la coș a devenit din joacă o pasiune și credem că o comunitate unită îi poate încuraja să facă performață în competițiile la care participă. Având privilegiul de a ne afla într-o comunitate care iubește baschetul, credem că putem mobliza mai multă lume pentru a se implica în creșterea performanțelor acestori copii și de a atrage, alături de ei, cât mai mulți tineri care să practice acest sport. Antrenamentele, echipamentele, dar și participările în competițiile interne implică costuri mari, care au nevoie mereu de suplimentări. Ne-am propus să strângem a Semimaratonul organizat de Fundația Comunitară suma de 15.000 de lei, bani care să acopere o parte din costurile de închiriere a sălilor de antrenament și echipamente sau materiale sportive necesare pentru grupele de juniori ale CSU Sibiu”, au declarat oficialii galben-albaştrilor.

Pentru a susține proiectul trebuie să vă înscrieți ca alergători pentru proiectul ”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști” iar apoi să încercați să atrageți cât mai mulți susținători, care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga. Detalii despre splendida acţiune se pot găsi pe www.maratonsibiu.ro .

SemiMaraton Sibiu este cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România. Aflat la cea de-a cincea ediţie în 2016, competiţia strânge anual la start peste 1200 de alergători şi pune în mişcare întreaga comunitate sibiană, de la alergători adulţi şi copii, la mii de susţinători, sute de supervoluntari, grupuri de iniţiativă şi organizaţii non-guvernamentale, instituţii şi companii motivate să îşi transforme oraşul în locul în care îşi doresc să trăiască. În cele 4 ediţii de până acum, s-a reuşit strângerea a peste 450.000 de lei, bani care au făcut ca 79 de iniţiative locale, de impact, să devină realitate.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.