Connect with us

Sport

LSS Voinţa debutează sâmbătă în Liga a IV-a

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

LSS Voinţa Sibiu, prima echipă din România înfiinţată de o asociaţie de suporteri, va debuta sâmbătă, 23 martie, ora 11.00, în Liga a IV-a, etapa a 12-a, care consemnează reluarea returului de campionat. „Alb-verzii” vor întâlni echipa Continental Sibiu pe stadionul „Voinţa” din cartierul Ştrand. Intrarea va fi liberă.

 

Antrenorul Nicolae Grigore va aborda acest joc cu un lot de 18 jucători cărora li se vor mai alătura şi alţii în cursul săptămânii viitoare. Noua echipă este formată din fotbalişti care au mai evoluat la acest nivel, la alte echipe din oraş sau judeţ dar şi din debutanţi care vor testa penru prima dată nivelul campionatului judeţean sibian. În această săptămână, LSS Voinţa va mai efectua două antrenamente, miercuri şi vineri, ambele de la ora 17.30 pe terenul de zgură de la baza Voinţa.

Susţinerea echipei

LSS Voinţa Sibiu este un proiect atipic pentru fotbalul românesc. Suporterii sibieni s-au mobilizat imediat după desfiinţarea clubului CSU Voinţa, în noiembrie anul trecut, şi au reuşit să dea viaţă unei idei ce părea o glumă. O echipă de fotbal susţinută exclusiv prin cotizaţiile şi eforturile fanilor a pornit la drum din 16 ianuarie 2013 cu obiectivul de a construi de jos şi cu răbdare o nouă formaţie care să ducă mai departe spiritul Voinţei, clubul care a readus bucurie pe chipurile a mii de suporteri sibieni în ultimii ani. 

Suporterii au strâns în primele două luni fondurile necesare înscrierii şi pregătirii echipei pentru returul Ligii a IV-a dar fanii îşi doresc să implice tot mai mulţi sibieni în acest proiect pe care îl pot susţine prin cotizaţia unică de 30 de lei, prin cotizaţie lunară de 20 de lei, ori prin completarea formularului 230 prin care pot direcţiona 2% din impozit către asociaţia suporterilor. lssvointasibiu@yahoo.com este e-mail-ul de contact al echipei.

Fanii vor putea ajuta echipa şi la meciul de sâmbătă, la stadion, unde va exista o urnă pentru donaţii şi se vor putea completa formulare 2%.

Apel către suporteri

LSS Voinţa Sibiu face un apel către toţi suporterii din oraş, mai mult sau mai puţin pătimaşi care conştientizează gravitatea situaţiei în care a ajuns fotbalul sibian şi îi invită să se alăture acestui proiect. Comunicarea şi transparenţa totală sunt conceptele pe care LSS Voinţa le promovează în rândul susţinătorilor săi. 

Aşteptăm cât mai mulţi sibieni la meciul de sâmbătă!

Etapa viitoare

Următorul joc al echipei va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, la Tălmaciu, cu FC din localitate.

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *