Connect with us

Sport

Baschetbaliștii medieșeni refuză să se antreneze

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

greva baschet 3

Baschetbaliștii medieșeni au refuzat să se antreneze marţi seară din cauza restanțelor financiare. Jucătorii pregătiţi de antrenorul Marcel Ţenter sunt de-a dreptul revoltaţi de faptul că în acest an nu au văzut niciun ban din partea conducerii, deşi au obţinut rezultate foarte bune în Eurochallenge.

Baschetbaliștii s-au prezentat aseară în jurul orei 18:00 şi au anunţat staff-ul tehnic că refuză să se antreneze din cauza salariilor restante. Aceștia s-au prezentat și în această dimineață, însă au refuzat în continuare să se antreneze. Mai mult decât atât, există posibilitatea ca nici antrenamentul din această seară să nu desfăşoare.

Acest lucru a fost confirmat și de antrenorul Marcel Țenter.

Este cert că există o limită în toate lucrurile, un punct în care, jucător profesionist fiind, știi că trebuie să te oprești din cauza unor probleme. Am considerat că acest lucru este normal și am decis să nu ne antrenăm pentru a protesta asupra situației de la club. Dacă nu există o reacție din partea conducătorilor, nu ne vom antrena nici astazi. Am totuși speranța și încrederea că situația se va schimba, a declarat Marcel Țenter la emisiunea “Ora de Sport”, de la Napoca FM.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *