Connect with us

Sport

Leona Trifu, bronz la schi în Austria

Georgian Fulea

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

                                                        Ski Racing Club Sibiu a avut un an excelent, însumând rezultatele bune, foarte bune şi excepţionale, pe plan schinaţional şi internaţional.

Bronz la Kiddstrophy, Austria 2013

Cel mai mare succes reportat în acest an a fost medalia de bronz cucerită de Leona Trifu la cea de-a noua ediţie a Kiddstrophy 2013, cel mai important concurs de copii din Austria. Ea a participat la schi-cros, loc unde Alessia Fuchs a fost a cincea.

 

Evenimentul a avut loc week-end-ul trecut, iar clubul sibian a participat la două probe, schi-cros şi slalom uriaş, iar pe lângă performanţele deosebite ale Leonei şi Alessiei, a obţinut şi alte clasări în top 10.

Cupa Speranţelor Sibiene

Ţinută pe durata a aproximativ o lună şi jumătate, Cupa Speranţelor Sibiene a fost un real succes pentru Ski Racing Club Sibiu. Aceştia au câştigat prin Leona Trifu şi Cezar Popa, iar Alessia Fuchs a terminat pe locul 2. Prima a avut cel mai bun timp la toate categoriile de vârstă în toate cele 5 etape, dominând într-un mod autoritar nu numai la nivelul său, ci fiind „peste toţi”. Nici Cezar nu s-a lăsat mai prejos, acumulând 400 de puncte din 400 posibile la masculin 2005-2006.

Campionatul Naţional de Schi şi concursurile locale

La Campionatul National de Schi de la Azuga desfăşurat în data de 5-8 martie 2013, Lea Trifu a luat 3 medalii de bronz, la probele de slalom, slalom uriaş si super G.

Pentru a ajunge la aceste turnee importante şi la reuşitele propriu-zise, tinerii schiori au performat cu rezultate foarte bune şi clasări pe podium la competiţii de mai mică anvergură precum Cupa Arena copiilor, Cupa Consulatului Austriei, Cupa Comexim Straja, Cupa Corona Poiana Braşov şi Cupa Carpaţi Sinaia.

Trifu Ioan : „A fost un an foarte bun, cu rezultate foarte bune. Majoritatea au început schiul de la 4,5 ani şi după caţiva, încep să se vadă rezultatele.”

Din team-ul Sibiului, fac parte următorii schiori :

1.TRIFU LEA                            născută 2000

2.TRIFU  LEONA ISABELLE         născută 2003

3.VECERDEA SASHA                 născut 2003

4.POPA CEZAR                        născut 2005

5.VLAD TUDOR                       născut 2005

6. FUCHS ALESSIA                   născută 2005

7. MACARIE FILIP                    născut 2005

8. POPOVICI MARIO                născut 2005

9. BRUMAR PATRICK                născut 2008

Sportivii sunt antrenaţi de către Tioc Anda şi Trifu Ioan.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *