Connect with us

Sport

Andreea Stanciu şi Tabita Teuşan, campioane naţionale

Georgian Fulea

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

 

Andrea Maria Stanciu  a devenit dublă campioană naţională, în mai puţin de 2 săptămâni. După ce în 30 martie, atleta lansase suliţa de 400 de grame, 35.25m, la CN de Aruncări Lungi, în 6 aprilie, ea trimis 13.02m la aruncarea greutatii, de 2KG, la Campionatul Naţional de copii I, II, III (8-13 ani). Ambele competiţii s-au desfăşurat la Bucureşti.

Ea nu a fost singura componentă a CSŞ Şoimii Sibiu care s-a întors din capitală cu aur la gât, Teuşan Tabita a triumfat la triatlon (50m viteză, săritura în lungime şi 600m rezistenţă) la copile II, după ce a acumulat 1491 de puncte.

 

Pe lângă aceste rezultate, de apreciat şi cele trei locuri 5 ale lui Stanciu Bogdan (triatlon), Soare Denisa (50m garduri, antrentă de prof. Mioara Magheru), plus Hanzu Adrian (biatlon).

După această reuşită, antrenorii Petre Manu şi Cuciorovschi Ligia au declarat următoarele : „Fetele au făcut un rezultat excepţional. Andreea este dublă campioană naţională în acest sezon, iar Tabita a avut o prestanţă foarte bună la această competiţie. Ambele au toate calităţile necesare pentru a deveni atlete de mare performanţă.”

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *