Connect with us

Sport

Liga 1: Gaz Metan Mediaș 2-1 Astra Giurgiu

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

GZM ASTRA GIURGIU 2

Gaz Metan Mediaș a învins în această seară pe teren propriu partida jucată contra formației Astra Giurgiu,cu scorul de 2-1.Fotbaliștii medieșeni au început foarte hotărâți prima partida,iar rezultatul a fost vizibil. Brazilianul Eric de Oliveira a deschis scorul în minutul 11 dintr-un șut la colțul lung după o deviere cu capul a lui Azdren Llullaku, pentru ca în ultimul minut al primei reprize Dan Roman să aducă echipa medieșeană în avantaj.În a doua repriză ambele echipe au ratat mai multe ocazii din cauza faptului că nu au știut să le fructifice.În minutul 90’+3′ Constantin Budescu înscrie pentru giurgiuveni, iar partida se încheie cu 2-1 pentru alb-negrii.

“Este o victorie foarte prețioasă obținută în niște condiții speciale. Trebuie sa-i felicit pe jucători pentru că au facut un efort extraordinar, au trecut peste oboseala jocului, drumului și timpului scurt de recuperare.Am adoptat o strategie pragmatică,am lăsat câte un stopper să iasă și în locul lui să acționăm pe contraatac.Ne-a ieșit în prima repriză,cred că puteam să mai înscriem dacă eram mai exacți în ambele reprize, dar nemulțumitului i se ia darul.Este o victorie extraordinară vizavi de un adversar cu un lot foarte valoros”,susține antrenorul Gazului Metan, Gheorghe Mulțescu.

“O partidă care din nou ne-am bătut singuri,ne-am bătut joc de munca depusă în prima repriză,o repriză care după părerea mea am dominato și am luat 2 goluri din 2 faze care pur și simplu nu anunțau nimic. E inadmisibil la acest nivel să adormi la două faze, care să te coste două goluri”,susține Marin Barbu, antrenorul echipei Astra Giurgiu. 

 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *