Connect with us

Sport

Liga 1: FC Vaslui – Gaz Metan Mediaș

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

amical gaz uta arad 2
Bannet continental 29 aprilie

Gaz Metan Mediaș va disputa în această seară o nouă partidă împotriva formației FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 30 a Ligii 1. Dacă cei de la FC Vaslui au suferit  sâmbătă o înfrângere pe terenul celor de la U Cluj și nu mai au nici o speranţă pentru cupele europene, Gaz Metan Mediaș a obținut o victorie importantă vineri seară pe teren propriu împotriva formației Ceahlăul Piatra Neamț și vor avea un final de sezon liniștit, în condițiile în care aceștia au un avans de opt puncte în fața locului 12.

“Va fi un joc frumos, sunt două echipe care din păcate nu mai au griji pentru participarea la Cupa Europeană. Noi am scăpat de grijile retrogradării în mare măsură, acum trebuie să jucăm fotbal și să adunăm puncte. Avem mulți jucători care vor să puncteze și la impresia artistică, pentru obținerea unui joc frumos”, susține Gheorghe Mulțescu, antrenorul Gazului Metan. 

Înaintea acestei partide, Gaz Metan Mediaș se află pe locul 10 cu 40 de puncte, în timp ce FC Vaslui se află pe locul 6 cu 45 de puncte. Partida va fi transmisă în această seară de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1.

 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *