Connect with us

Sport

Bye Bye playoff, vacanţă venim!

Georgian Fulea

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

După un an excelent în celelalte competiţii, alb-negrii au spus la revedere playoff-ului, şi se vor îndrepta spre o vacanţă lungă. De vină pentru acest lucru a fost trupa ce a terminat sezonul regulat de baschet masculin pe primul loc, BC Târgu Mureş. Aceştia i-au învins pe medieşeni în 3 jocuri consecutive, şi şi-au asigurat calificarea în finală.

Semifinalele au fost începute foarte prost de elevii lui Ţenter, înfrângere fără drept de apel la Mureş. A urmat jocul 2 în care au fost aproape de mureşeni până la pauză, dar apoi gazdele au marşat şi s-au impus 96-88.

Next, meciul 3 a avut loc pe arena lupilor, unde Gazul pare că îşi revenise şi după 3 sferturi conducea cu 67-63. Din păcate pentru ei, au fost nevoiţi să-şi facă bagajele după un ultim nivel extrem de bun al oaspeţilor, câştigat cu 12 puncte, încât scorul final a arătat 92-84 pentru BC Mureş.

În ciuda acestui eşec categoric, Gaz Metan Mediaş a avut un an foarte bun, a ajuns în runda a doua a FIBA Eurochallenge, a cucerit Cupa României şi a atins semifinalele playoff-ului.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *