5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Liga 1: Gaz Metan Mediaș – Oțelul Galați

Cele mai citite

După ce au reușit să obțină un egal în deplasare la FC Vaslui, fotbaliștii medieșeni vor primii pe teren propriu vizita celor de la Oțelul Galați. Oaspeții au suferit o înfrângere pe terenul celor de la U Cluj și chiar dacă au 35 de puncte în clasament, nu este exclus să ajungă din nou în apropiere de zona retrogradării. Antrenorul Gazului Metan, Gheorghe Mulțescu, a susținut o conferință de presă în care a explicat că se așteaptă la un meci greu.

“Oțelul este o echipă cu un lot care are multă omogenitate, care joacă de mulți ani împreună marea majoritate dintre ei. Sunt jucători care sunt curtați de alte echipe cu valoare, sunt într-o perioadă mai puțin bună ca rezultate, așa că noi trebuie să ne pregătim pentru orice. Trebuie să fim pregătiți să câștigăm jocul, pentru că în deplasare este o echipă periculoasă”, susține Gheorghe Mulțescu, antrenorul Gazului Metan.

Înaintea acestei partide, Gaz Metan Mediaș se află pe locul 10 cu 41 de puncte, în timp ce Oțelul Galați se află pe locul 11 cu 35 de puncte.

Partida se va disputa sâmbătă 11 mai 2013, cu începere de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 1.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect