12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Daniel Natea face înconjurul lumii

Cele mai citite

Dacă Fernando Magellan a făcut înconjurul lumii pentru a demonstra că pământul este rotund, sibianul Daniel Natea şi-a început această călătorie cu ambiţia de a arăta că judo-ul masculin românesc poate reveni pe podiumul olimpic.
Numai în ultimul timp, sibianul a avut o rută foarte lungă, navigând prin Belgia, Olanda, Azerbaidjan, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, USA, San Salvador, etc, pentru stagii de pregătire şi competiţii. Însă ea se va lungi considerabil în acest an urmând o reîntoarcere scurtă în ţară, apoi Spania, Mongolia ş.a.

 

După ce aceste ape vor fi trecute, el va vâsli la Sochi, loc unde va avea cea mai dificilă pregătire până acum, antrenament de care îi este dor lui Daniel Natea. „Aştept stagiul cu braţele deschise”, toate acestea vor fi pentru Mondialul din Brazilia, cel mai important concurs din 2013. Pe urmă vor urma multe alte călătorii şi drumuri departe de România în următorii doi ani, toate pentru obiectivul final, Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect