fbpx
Acum citesti:
Sibianul Christian Hirsch a obţinut două victorii la concursul din Anglia
Intreg articolul 2 minute de lectura

Sibianul Christian Hirsch a obţinut două victorii la concursul din Anglia

Hirsch O2Christian Hirsch a terminat în top 8 proba de kata la competiţia „The Combat and Strenght Show”. Competiţia a avut la start 32 de sportivi, şi în fiecare tur numărul loc s-a redus la jumătate. Hirsch a obţinut două victorii pentru a ajunge în primii opt, dar în lupta pentru top 4 a fost învins de un elveţian. Evenimentul a avut loc în „London O2 Arena” în perioada 16-17 iulie. Concursul a fost dedicat mai multor sporturi de contact, printre care muay thai, mma sau kickbox. Sibianul a participat la karate kyokushin, disciplină care a fost pentru prima dată în această întrecere. „Doar oportunitatea de a participat este o performanţă. În concurs, am făcut o greşeală pe care nu am mai făcut-o niciodată. Cred că fără aceasta aş fi trecut mai departe. Nivelul competiţiei a fost foarte ridicat şi a fost pentru prima oară când am participat la un asemenea eveniment. A fost un eveniment mai aparte, în Arena O2 s-a desfăşurat în acelaşi timp şi concursul la celelalte sporturi, nu doar la kyokushin”, a declarat Christian Hirsch.

Hirsch Anglia1
Hirsch Anglia2
Hirsch Anglia3

Pe lângă Christian Hirsch, Andreea Frăsie şi Alexandra Stanciu, elevele sale de la Clubul Sportiv Hirsch au concurat şi ele în „sala” care se poate lăuda cu faptul că este una din cele mai mari arene din Europa. Andreea şi Alexandra au pierdut în primul tur la kata. „Andreea Frăsie a evoluat foarte bine, cred că ar fi trebuit să se califice mai departe. Alexandra Stanciu a făcut o greşeală în timpul execuţiei exact ca a mea în concurs şi a pierdut”, a spus antrenorul celor două.
Hirsch Anglia5
Hirsch Anglia

Sensei Christian Hirsch este cadru reprezentativ al IFK Kyokushin România şi antrenor la CS Hirsch. El are în palmares un loc 13 la Campionatul Mondial şi un loc 3 la Campionatul European (2013). Alexandra Stanciu este medaliată cu bronz la europeanul din 2014.

Credit foto – IFK kyokushin Romania

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.