12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Mayweather feminin susţine un stagiu la Transilvania

Cele mai citite

Katya Solovey va fi prezentă la Stagiul Internaţional de Taekwondo de week-end-ul acesta. Ea va fi alături de soţul său, Oleg, împreună cu care se va ocupa de echipa Ucrainei. Nu doar atât, ea va susţine la Sibiu un stagiu de Taekwondo tehnic, bazat pe antrenamente de luptă. Sportiva din Ucraina înglobează cel mai bine aceea frază, „frumuseţea este letală”.
Prestaţia sa pe tatami se asemănă extraordinar de mult cu cea a lui Floyd Mayweather în ringul de box. Se apără excepţional având o condiţie fizică de invidiat, dansează în jurul adversarului şi apoi atacă năucitor, punctând foarte mult. Are lovituri letale cu piciorul în bărbie sau în obraz, plus vine din spate cu pumnul şi intră aproape mereu în faţa adversarei sale cu acesta. Caută întotdeauna să scurteze distanţa dintre ea şi oponentele sale. Ea practică un taekwondo total, având o siguranţă incredibilă de sine, în apărare este foarte greu să o atingi iar în atac, foarte greu de oprit.


Un fenomen mondial

Toate acestea au adus-o să domine sportul tradiţional corean, fiind de 8 ori campionă europeană şi de şapte consecutiv (2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2013), o dată campioană mondială (2007) şi dublă câştigătoare de cupă mondială (2004, 2006). Chiar în 2013 a cucerit Campionatul European, marşând până la titlu fără aş crea probleme însuşi. Pe lângă acestea, ea este maestră şi în kickboxing, cucerind titlul mondial, european şi Cupa Mondială la Wako. Performanţele sale au fost realizate la categoria -52 KG.
Katya Solovey este cel mai important sportiv din Taekwondo care a venit vreodată la Sibiu şi printre cei mai importanţi din istoria sportului ce au făcut deplasarea în ţara noastră. Ea este un fenomen în întreaga lume, fiind cerută în tot mai multe ţări pentru stagii şi sesiuni de antrenamente pentru cei mici sau luptătorii din ţările respective.

              

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect