1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Clubul Puma a împlinit 9 ani!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

puma-club-sibiuClubul Sportiv Puma a împlinit 9 ani de activitate la începutul lunii. În ziua de 1 octombrie, antrenorii şi sportivii au sărbătorit această realizare. Cu nouă ani în urmă, Alin Lăzurcă (preşedinte şi antrenor), Ciprian Banea (secretar şi arbitru) şi Adrian Bibu (vicepreşedinte şi sportiv) puneau bazele celui mai important club de taekwon-do din acest moment din Sibiu, şi unul din cele mai importante din ţară.


La început au fost doar ei trei, în scurt timp au ajuns să fie 10, iar acum numără peste 100. Dintre aceştia, grupa de copii este recunoscută ca una din cele mai bune din ţară, grupa de juniori are sportivi cu rezultate excelente obţinute în ultimii ani, iar seniorii au început încet încet să urce tot mai sus ca performanţe. „Nu mă gândeam că o să ajungem aici şi o să avem atâtea grupe. Acesta era visul meu şi sunt mulţumit”, spune Alin Lăzurcă. De-a lungul timpului, Puma a dat multiplii campioni şi medaliaţi naţionali, medaliaţi europeni şi mondiali, nenumăraţi sportivi la lotul naţional şi oameni importanţi în Federaţia Română de Taekwon-do ITF. Federaţie unde Ciprian Banea este vicepreşedinte, iar Alin Lăzurcă este unul din antrenorii care au contribuit enorm la succesul tricolorilor din ultimii ani pe plan european şi mondial.

Vor să deschidă săli la Mediaş şi Cisnădie
Una din dorinţele antrenorului şi fondatorului Alin Lăzurcă este ca Puma să se extindă şi în judeţ. Mediaşul şi Cisnădia sunt locaţiile unde ei vor să deschidă săli în viitorul apropiat, primarul Mediaşului este fost practicant de taekwon-do, iar primarul din Cisnădie a arătat interes pentru sport în oraşul său.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect