5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Liga 1: Cristi Dulca a primit cadou de ziua lui, cea de-a 9 partidă consecutivă fără înfrângere

Cele mai citite

Gaz Metan Mediaş a reuşit să bifeze sâmbătă seară pe teren propriu cea de-a noua partidă consecutivă fără înfrângere,  într-un meci contând pe etapa a XII-a a Ligii 1. Partida a început în forţă, oaspeţii reuşind să deschidă scorul în minutul 13  prin Golubovici, cu un şut din şapte metri. Bucuria acestora nu a durat foarte mult, cinci minute mai târziu gazdele  reuşind să egaleze prin Florin Dan, după o greșeală uriaşă a lui Marc. După câteva ocazii împărţite, Cristi Todea reuşeşte  să-şi aducă echipa în avantaj, cu trei minute înainte de pauză, cu un șut de senzație din afara careului, la care Jovic nu a  avut replică.

Deşi oaspeţii au „forţat” egalarea în repriza secundă, Aymen Tahar a majorat diferența în minutul 70, în  favoarea echipei medieşene, după o fază spectacol, cu o pasă de 40 de metri și o reluare din prima, din întoarcere, cu care  l-a lobat pe goalkeeper-ul Ceahlăului. Rusu a avut apoi ocazia cu o lovitură de cap să reducă avantajul gazdelor, însă  nu a fost suficient de inspirat şi mingea a fost reţinută de Buchta. În minutele de prelungiri, autorul singurului gol al oaspeţiilor, Golubovici, loveşte foarte slab cu capul şi Milos Buchta reţine din nou fără probleme.

Se poate spune că această binemeritată victorie este un cadou dedicat antrenorului Cristi Dulca, în condiţiile în care vineri a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani.

Antrenorul Gazului Metan, Cristi Dulca, a felicitat întreaga echipă dar şi staff-ul pentru această mare victorie.

„Sunt foarte fericit pentru faptul că am realizat această victorie, vreau să felicit întreaga echipă şi staff-ul pentru această  mare victorie. Venisem după un parcurs foarte bun, îmi era frică după meciul de la Galaţi, îmi era frică de joc, de adversar,  pentru că a fost un adversar foarte dificil, cu jucători foarte buni, care în acest campionat au pierdut doar de două ori.  Pentru mine a fost important modul în care au reacţionat jucătorii după ce am primit gol, nu ne-am retras, nu am cedat  nicio clipă, şi mai mult decât atât, am crezut în victorie. Cu atât mai mult este importantă această victorie, cu cât, de foarte  multe luni nu suntem plătiţi. Sunt probleme cu banii, la fel cum sunt la majoritatea echipelor din România, partea  economică o ştim toată lumea care este, dar cu toate astea jucătorii au dat dovadă de combativitate, de profesionist până  la urmă, au făcut treabă şi au înţeles că trebuie să joace până la capăt”, a spus Cristi Dulca, antrenorul Gazului Metan.

Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra-Neamţ, Vasile Miriuţă, a spus că astăzi a fost „Crăciunul” la Mediaş, şi din acest motiv  jucătorii săi au făcut cadou primul gol, primit din partea alb-negrilor. 

„Am început bine, am marcat, dar astăzi a fost „Crăciunul”, le-am făcut cadou primul gol, nici nu vreau să-mi aduc aminte,  o greşeală care nu e normală, ca echipa să se blocheze. Se blochează echipe mari, nu noi. A mai venit eurogolul în  minutul 42, nu-i uşor, după ce conduci cu 1-0 dintr-o greşeală mare. În a doua repriză nu am avut o contribuţie strălucită, a  mai picat şi golul trei, cam asta a fost astăzi. Asta e, dacă le faci cadouri adversarilor, te penalizează”, a spus Vasile  Miriuţă, antrenorul echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ.

În urma acestei victorii, Gaz Metan Mediaş urcă pe poziţia cu numărul 5 a clasamentului ligii 1, cu 19 puncte.
 

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect