5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Două turnee de fotbal în Sibiu în anul următor

Cele mai citite

Semne bune se anunţă pentru fotbalul sibian la nivel de copii. După de baschetul şi-a luat partea leului timp de mai mulţi ani şi o să continue şi în viitor prin „Sibiu Streetball”, după ce voleiul pe plaja şi-a materializat anul acesta prima ediţie, urmează sportul rege să aibă o competiţie a sa în Sibiu şi în anii ce vor urma. Cel puţin aşa se speră, iar şansele şi posibilităţile ca acest lucru să se întâmple sunt extrem de mari spre sigure. Totul se datorează „Sibiu Football Days For Kids”, competiţie ce şi-a consumat primul eveniment, duminică.

 

 

Un turneu primăvara şi unul toamna

La concurs au fost prezenţi un număr important de spectatori, cele mai bune 8 echipe din ţară au participat, antrenorii formaţiilor s-au declarat foarte mulţumiţi, iar sponsorii la fel. De aceea, acest turneu se doreşte a fi dublat, la două pentru anul viitor, iar numărul jucătorilor prezenţi şi al categoriilor prezente să crească exponenţial. În plus se doreşte ca evenimentul să devină unul de obişnuinţă în oraşul de pe malul Cibinului, să se ţină în fiecare an.
Sorin Cotor (organizator Sibiu Football Days) : “A fost foarte bine. Toţi antrenorii au fost încântaţi de acest turneu. Ne-am orientat pentru cele mai bune echipe din ţară, formaţii care au câştigat cele mai multe turnee şi sunt cele mai bune din ţară. Pentru anul viitor dorim să organizăm două turnee, unul outdoor şi unul indoor. Dorim să atragem cât mai mulţi sponsori şi premiile să fie mai mari de la anul. Cel outdoor vrem să aibă loc primăvara pe diferite terenuri sintetice şi baze sportive cu care avem colaborare. Concursul va fii pentru copii născuţi între anii 2002-2007. Aşteptăm în jur de 80 de echipe să se prezinte la această competiţie. Al doilea, cel indoor se va desfăşura toamna, ediţia din 2013 fiind a fost cea pilot a sa şi va fi tot în sală pentru copii cu vârste cuprinse între 6-8 ani”.  Mai mult, omul care s-a ocupat cu pregătirea şi desfăşurarea turneului în cele mai bune condiţii a vorbit despre cât de importantă a fost colaborarea sa cu FC Interstar Sibiu şi despre faptul că el este deschis şi la alte acţiuni. Astfel, în vară există posibilitatea unui concurs de handbal, sau alt sport precum acesta care a apărut mai puţin pentru copii în oraşul nostru în ultimii ani. „Colaborarea cu Interstar a fost foarte bună şi ne-a ajutat foarte mult în aducerea acestor echipe. Dorim să aducem şi echipe din străinătate la acest turneu. După terminarea competiţiei din vară, există posibilitatea să mai organizăm un concurs de handbal, baschet sau un alt sport în vară. Să vedem ce va fi”, a declarat acesta.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Prima cabană montană construită în România este în județul Sibiu

Prima cabană montană construită în România se află în județul Sibiu, la 1.540 de metri înălțime. "Priveliște splendidă și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect