13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Viteză şi căzături la Sibiu Rally Show

Cele mai citite

Motoare turate la maxim, competiţie acerbă între boliduri, spectatori curioşi şi pasionanţi ai sportului, toţi aceşti factori au fost prezenţi la Rally Show 2013. Competiţia a fost una spectaculoasă. La ea au participat în jur de 200 de fani şi 41 de piloţi, care au făcut ca week-end-ul să înceapă cum se cuvine. 

 

Sebastian Barbu, locul 3 în concurs    

Întrecerea s-a desfăşurat în cartierul Ştrand, în spatele bazei de Pompieri. Acolo, două piste au fost pregătite pentru concurenţi, fiecare alergând pe una în paralel cu celălalt şi luptând a termina mai repede decât celălalt. Traseul a fost unul “încet” în comparaţie cu unele circuite rapide, dar aceasta nu a împiedicat absolut deloc viteze impresionante să apară în concurs. Sibianul Sebastian Barbu s-a comportat excelent, clasându-se pe poziţia a treia, în spatele italienilor Marco şi Simone Tempestini. El participat la clasa 4D, rezervată maşinilor cu tracţiune integrală. Mădălin Arhire a fost câştigătorul Cupei Suzuki iar campionul mondial Aaron Burkart s-a impus la clasa 2WD. Pe lângă spectacolul propriu-zis făcut de pilotţi, pista nu a fost ferită de accidente, existând şi participanţi care s-au răsturnat cu maşina, dar au scăpat cu mici răni. Evenimentul a fost organizat foarte bine şi reperezintă ultimul de acest gen realizat în oraşul de pe malul Cibinului, înaintea Raliului Sibiului din luna februarie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect