5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Încă o plecare importantă de la Gaz Metan Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Formația Gaz Metan Mediaș a mai pierdut un jucător. După ce i-au vândut pe Azdren LLullaku la Astana și pe Mircea Axente la Al-Faisaly, medieșenii au rămas fără un alt jucător important. Este vorba de fundașul Aleksandar Susnjar, care a semnat cu FK Teplice din Cehia. Sârbul de 21 de ani a fost deja prezentat oficial pe site-ul noii sale echipe. Susjnar a evoluat în 18 partide în acest sezon pentru Gaz Metan.
În aceste zile, Mircea Axente a plecat și el de la Gaz Metan Mediaș. Formația medieșeană a ajuns la un acord cu echipa Al Faisaly, iar jucătorul a plecat spre Arabia Saudită. În schimbul lui Mircea Axente, Clubul Gaz Metan va încasa suma de 250.000 dolari. Mircea Axente a venit în vară la Mediaș, după ce Gaz Metan a revenit în prima ligă după un sezon petrecut pe a doua scenă fotbalistică a țării. Gaz Metan Mediaș s-a mai despărțit în această iarnă şi de golgheterul campionatului, Azdren Lullaku, plecat la FC Astana, în Kazahstan. Llullaku a avut un sezon de toamnă excelent, marcând 16 goluri pentru Gaz Metan.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect