Connect with us

Comunicate de presa

“Țară, țară, vrem ostași”, mașini retro, produse tradiţionale și plimbări în aer liber cu bicicleta prin Dumbrava Sibiului, la „Sibiul de Odinioară”

Loredana Neacsu

Publicat

pe

Evenimentul „Sibiul de Odinioară” care va avea loc weekendul acesta în Pădurea Dumbrava – zona camping, își propune să recreeze timp de două zile atmosfera sărbătorilor și petrecerilor în aer liber de altă dată. Pe lângă spectacolele de muzică uşoară cu Gabriel Dorobanţu, Marina Voica, Marina Florea, Carmen Rădulescu şi Carmen Trandafir şi cele de muzică populară cu Junii Sibiului şi invitaţii lor, respectiv Mariana Deac, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Paula Ananie, Stana Stepănescu, Daniel Pop şi Codruța Rodean, evenimentul oferă şi alte modalităţi de distracţie şi petrecere a timpului liber.

Intrarea la toate concertele va fi liberă.

PUBLICITATE

Cei care vor trece pragul locaţiei evenimentului aflată în Pădurea Dumbrava – Camping, vor avea parte de multe alte surprize care cu siguranţă că vor fi pe placul celor ce doresc să retrăiască atmosfera de odinioară a Sibiului, dar şi pe placul celor care vor să petreacă clipe de neuitat într-un cadru natural de excepţie la câteva minute distanţă de centrul Sibiului de mers cu maşina, autobuzul sau bicicleta şi chiar şi pe jos.

Ateliere de joacă pentru copii cu jocurile de odinioară

“Sibiul de Odinioară” nu înseamnă numai concerte de muzică ușoară și populară. Evenimentul din Pădurea Dumbrava – Camping reînvie și jocurile din perioada anilor 70 – 80 prin ateliere de creație pentru adulți și copii.

PUBLICITATE

În cadrul atelierelor de creativitate “ Magic Hands”, copiii sunt provocaţi să-şi folosească şi să-şi dezvolte imaginaţia, spiritul creativ, abilităţile de comunicare, încrederea, spiritul critic, bunul gust precum şi gândirea logică.

Jocuri precum ”Țară, țară, vrem ostași”, ”Mațele încurcate”, ”Obligatea”, ”Nouă cărămizi”, ”Elasticul”, ”Avioane”, ”Flori, fete, filme sau băieți”, ”Rațele și vânători” sau ”Șotron, pară”, precum și multe altele vor anima zona specială din cadrul evenimentului ”Sibiul de Odinioară”.

Atelierele de joaca pentru copii, vor fi funcționale sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00 – 13:00.

PUBLICITATE

Colțul comercianților cu produse de odinioară

Cei care vor ajunge în Pădurea Dumbrava vor avea surpriza să descopere și o zonă specială cu produse gastronomice făcute în stil tradițional de către mici producători din județul Sibiu.
Plăcinte și prăjituri de casă, folosite cu succes în urmă cu 30 – 40 de ani, vor fi readuse la viață și oferite spre vânzare și degustare doritorilor. Siropurile de fructe de altă dată, se vor regăsi și ele printre produsele aflate la comercializare. De asemenea standurile cu produse de carmangerie și mezeluri tradiționale, fructe, legume, produse de patiserie și panificație dar şi lactate, brânzeturi şi apicultură își așteaptă cumpărătorii în mica piață țărănească amenajată în cadrul evenimentului.

Colțul DISCO cu muzica anilor 70-80

În timpul zilei, la Sibiul de Odinioară , pe parcursul weekendului într-un spațiu dedicat, va fi amenajată o discotecă în aer liber. Hiturile celor de la ABBA, BZN, Boney M, John Lennon, Demis Roussos, Depeche Mode, Pink Floyd, Queen, Cher C.C. Catch, Heart,Def Leppard,Whitesnake sau Deep Purple sunt doar câțiva dintre artiștii cu renume care se vor auzi în timpul zilei în Pădurea Dumbrava. Melodiile le vor reaminti celor prezenți atmosfera disco a anilor ’70-’80.

Plimbări cu bicicleta în Aer Liber

Pe lângă concertele din aer liber, spectatorii vor avea la dispozitie zone de activități și de distracție amenajate în spațiul de eveniment sau vor putea opta pentru plimbări în Pădurea Dumbrava, Grădina Zoologică sau Muzeul Satului. În parteneriat cu I Velo, va fi amenajată o zonă de unde vizitatorii vor putea închiria în mod gratuit biciclete pentru plimbările în aer liber între orele 12.00 – 22.00.

PUBLICITATE

Expoziție retro mobil

Celebrele VW Beetle care au făcut furori în întreaga lume în anii 70, vor putea fi revăzute și ele într-o mini expoziție ce va avea loc în locația evenimentului Sibiul de Odinioară. În parteneriat cu Old Friends Club Sibiu, în zilele de sâmbătă și duminică, vor putea fi văzute mai multe mașini retro, printre care și VW Beetle sau motociclete specifice acelei perioade de timp. Un stand dedicat special acestor bijuteri pe patru roți, va fi amenajat spre vizitare la Sibiul de odinioară.

„Sibiul de odinioară” este un proiect inițiat de „Media International Plus” şi “Ora de Sibiu” care aduce în prim plan generația de aur a muzicii românești. Cei mai îndrăgiți soliști de muzică de petrecere, romanţe, melodii de neuitat și folclor autentic românesc vor recrea, timp de două zile, atmosfera petrecerilor în aer liber de altă dată.

Evenimentul va avea loc in perioada 23 – 24 august, în Pădurea Dumbrava – zona camping, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

PUBLICITATE

Mai multe detalii despre programul ”Sibiul de Odinioară” se pot obține și de pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/Sibiuldeodinioara

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunicate de presa

Lucrări la rețeaua de apă din zona Calea Dumbrăvii – str. Ioan Slavici

Publicitate

Publicat

pe

Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 21 septembrie 2021, între orele 8,00 – 14,00, vor avea loc lucrări de cuplare a rețelei de apă de pe strada Ioan Slavici la noua rețea de distribuție de pe Calea Dumbrăvii.

În decursul intervalului menționat, vor rămâne fără apă locuitorii străzilor Bahluiului, Al. Vlahuță, Goethe, Vasile Alecsandri, Ion Catina, Argeșului (inclusiv Școala Gimnazială ”I.L. Caragiale”) și Calea Dumbrăvii, între străzile Bahluiului și Al. Vlahuță.

PUBLICITATE

Abonații de pe străzile menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autocisterne ce va staționa pe strada Argeșului, în apropierea Școlii Gimnaziale ”I.L. Caragiale”. La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

 

PUBLICITATE

CITEȘTE MAI MULT

Comunicate de presa

Anunț angajare – Apă Canal S.A.

Publicitate

Publicat

pe

ANunt angajare apa canal

APĂ CANAL SIBIU  S.A – Angajează pentru Serviciul  Resurse Umane:

Specialist resurse umane

PUBLICITATE

cod COR 242314– 2 posturi

Cerinţe:

  • – studii superioare în domeniul economic;
  • – cursuri speciale: legislația muncii, psihologia muncii.
  • – cunoștiinte temeinice de politici, procese, proceduri de lucru în domeniul resurselor umane;
  • – experiența în domeniu HR de minim 3 ani- cerința obligatorie.
  • – cunoștiinte operare SAP- modul HR-Payroll , constituie avantaj
  • – cunoștințe operare PC (pachetul MS Office) la un nivel avansat;
  • – competenţe transversale: comunicare eficientă și leadership, adaptabilitate în rezolvarea de probleme neprevazute, gândire critică cu atenție la detalii, inteligență emoțională, etică pozitivă a muncii, atitudine pro-activă și responsabilă, spirit de inițiativă, interese întreprinzătoare.

Cererile tip de participare la concurs se completează și se depun la sediul societăţii,  str. Eschil nr.6, Serviciul resurse umane, împreună cu CV actualizat, copia diplomei de studii şi adeverinţa medicală de la medicul de familie (în original), până la data de 27.09.2021, ora 12.00.

Relaţii suplimentare la tel. 0269/ 222916, interior 117.

PUBLICITATE

 

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT

Comunicate de presa

Festivalul „25 de ore teatru NON STOP”, ediția a XI-a.

Publicitate

Publicat

pe

Sibiu 25-26 SEPTEMBRIE 2021

Prolog: 17 – 19 septembrie 2021/ Epilog: 1 – 3 octombrie 2021

PUBLICITATE

 

PROGRAM PROLOG

Vineri, 17 septembrie, ora 19:30, Grădina BIS

PUBLICITATE

„Mutat de la noi”, Scenariul și regia Bogdan Sărătean. PREMIERĂ

Durata aproximativă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

PUBLICITATE

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 12:00, Grădina BIS 

„Muzicanții din Bremen”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

PUBLICITATE

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 18:00, Cartierul Arhitecților (în aer liber)

„Cartierul meu”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

Eveniment în cadrul proiectului „IDentitate: Arhitecți pentru Cartierul Arhitecților”

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 20:00, Sala Transilvania

PUBLICITATE

(în aer liber, pe terenul de baschet Elemer Tordai)

„Doi moldoveni în Ardeal”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min.

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Duminică, 19 septembrie, ora 19:00, Grădina BIS

PUBLICITATE

„Născut în 2000”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

PUBLICITATE

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

 

PROGRAM FESTIVAL/ MARATON TEATRAL

PUBLICITATE

Sâmbătă, 25 septembrie, ora 19:00, Sala Thalia

Deschiderea oficială a festivalului

„Șase lecții de dans în șase săptămâni”, Teatrul de Artă București

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h 40 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 50 lei (preț unic), 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

PUBLICITATE

Sâmbătă, 25 septembrie, ora 22:00, Teatrul GONG, Sala Etaj

„Verde tăiat”, Pro Teatru Zalău

Durata aproximativă: 1h 20 min

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Duminică, 26 septembrie, ora 00:00, Biblioteca ASTRA, Sala festivă

PUBLICITATE

„Caelum Meditatio”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

PUBLICITATE

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Duminică, 26 septembrie, ora 2:00, Grădina BIS

„Povestea băiatului orb și invizibil”, Teatrul Improbabil București

PUBLICITATE

Spectacol de teatru radiofonic*

Durata aproximativă: 56 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

*Spectacol de teatru radiofonic. Fiecare spectator trebuie să dețină propria pereche de căști și un telefon cu bateria încărcată.

Duminică, 26 septembrie, ora 3:00, Grădina BIS

„Teama de a înota pe întuneric”, Teatrul Improbabil București

PUBLICITATE

Spectacol de teatru radiofonic*

Durata aproximativă: 27 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

*Spectacol de teatru radiofonic. Fiecare spectator trebuie să dețină propria pereche de căști și un telefon cu bateria încărcată.

Duminică, 26 septembrie, ora 4:00, ONLINE

„Născut în ’90”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h 10 min

ACCES GRATUIT

Duminică, 26 septembrie, ora 6:00, ONLINE

PUBLICITATE

„Născut în 2000”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h 10 min

ACCES GRATUIT

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 8:00, ONLINE

„Izolart” – Poeme din anul pandemic 2020

Durata aproximativă: 2h

PUBLICITATE

ACCES GRATUIT

Duminică, 26 septembrie, ora 10:00, Grădina BIS

„Poezie la micul dejun” cu participarea PlayHood București (Asociația Ferentari) și Fabrica de Teatru Sibiu

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h

ACCES GRATUIT

Duminică, 26 septembrie, ora 11:30, Biblioteca ASTRA, corpul nou

PUBLICITATE

„Doar sunt”, coordonator Bianca Babeș

Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 13:00, Grădina BIS

O altfel de cerere în căsătorie, Fabrica de Teatru Sibiu

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

Duminică, 26 septembrie, ora 14:00, Grădina BIS

„Alo?!”, Fabrica de Teatru Sibiu

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

Duminică, 26 septembrie, ora 15:00, Grădina BIS

PUBLICITATE

„Dream & Bass”, PlayHood București (Asociația Ferentari)

Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 16:00, Căminul pentru persoane vârstnice, Strada Azilului, Sibiu

„Pam – Pam”, Teatrul de Artă București

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

INTRAREA LIBERĂ – eveniment cu circuit închis, dedicat persoanelor vârstnice

Duminică, 26 septembrie, ora 17:00, Grădina BIS

„Povestea Poveștilor”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Durata aproximativă: 1h 10 min

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

PUBLICITATE

Duminică, 26 septembrie, ora 19:00, Teatrul GONG, Sala Etaj

„Interior – lumină”, Reactor de Creație și Experiment, Cluj Napoca

Durata aproximativă: 2h

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

 

PUBLICITATE

PROGRAM EPILOG

Vineri, 1 octombrie, ora 18:00, Piața Habermann

„Trenul cu două locomotive”, BIS Teatru

PUBLICITATE

Evenimentul în cadrul proiectului educațional “Obiecte mișcate – 20 de ani fără poetul Iustin Panța.”

Durata aproximtivă: 1h 10 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

Sâmbătă, 2 octombrie, ora 18:00, Grădina BIS

„Artă”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h

PUBLICITATE

Acces pe bază de bilet sau abonament

BILETE: 30 lei – bilet întreg, 20 lei – bilet redus, 150 lei – abonament prolog, festival, epilog, 120 lei – abonament festival

Sâmbătă, 2 octombrie, ora 20:00, ONLINE

PUBLICITATE

„Mă cheamă Leila”, BIS Teatru

Durata aproximativă: 1h

ACCES GRATUIT

PUBLICITATE

Duminică, 3 octombrie, ora 11:00, Cine Gold (Sala 5), Promenada Mall Sibiu.

„Povești pentru bunicii noștri” – proiecție de film-documentar, în premieră absolută, BIS Teatru

Regie și montaj: Alexandru Radu și Flora Pop

PUBLICITATE

Film realizat în urma procesului de documentare a proiectului “Povești pentru bunicii noștri” (intervenții culturale în Căminele pentru vârstnici)

Durata aproximativă: 1h 30 min

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

PUBLICITATE

 

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

PUBLICITATE

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE