16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Primăria a dat lovitura de Revelion: Corina Chiriac, Iordăchioaie și Daminescu, în concert la Sibiu

Cele mai citite

Spectacol de 800.000 de lei în noaptea de Revelion, în Piața Mare din Sibiu. Primăria a ales un program artistic cu muzică românească și cu artiști trecuți de prima tinerețe.
Reprezentanții Primăriei Sibiu au făcut publice numele artiștilor care vor urca pe scena din Piața Mare, în noaptea dintre ani. Este vorba despre The Motans, o formație din Republica Moldova și Feli, ca artiști ai generației tinere, alături de care vor cânta și Corina Chiriac, Luminița Anghel, Daniel Iordăchioaie și Adrian Daminescu.
Spectacolul va începe la ora 9.30 și va ține până la miezul nopții, când trecerea dintre ani va fi marcată cu un spectacol de artificii.
Întreg evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură. Costul programului artistic, al logisticii și scenotehnicii, precum și al show-ului pirotehnic însumează 800.000 de lei, iar contractul a fost semnat în urma unei proceduri de achiziție.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect