Connect with us

Cultura

Copiii fac ghirlande din felii de măr, la Muzeul ASTRA

Andra Marinescu

Publicat

pe

Copiii sunt invitați, în această perioadă, la un atelier menit să îi învețe să facă ghirlande din felii de măr. Muzeul ASTRA este instituția ce organizează această activitate, iar programările pentru acest atelier se fac telefonic.

“Suntem poamă bună de atelier! În gospodăria țărănească copiii sunt implicați în toate activitățile și primesc sarcini și responsabilități pe măsura lor. Înșiratul feliilor de măr pe ață pentru uscare, o altă metodă de conservare a fructelor, este una din îndeletnicirile pe care o desfășurau copiii sub indrumarea mamei. În cadrul atelierului, educatorul muzeal le va explica copiilor tot procedeul pentru realizarea unei ghirlande din felii de măr, pe care o vor lua acasă și o vor pune la uscat”, spun reprezentanții Muzeului.
Activitățile vor avea loc în Muzeul din Dumbrava Sibiului, iar detalii și programări se pot obține la numărul de telefon 0751166529.
Potrivit conducerii instituției muzeale, însoțitorul de grup are obligația să respecte toate obligațiile legale incidente privind participarea, împreună cu elevii, la activitățile educaționale (să obțină acordurile parentale necesare, să asigure supravegherea elevilor, să respecte programul de desfășurare al activităților, să respecte normele în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, etc) necesare pentru desfășurarea activităților în condiții de siguranță a participanților.

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ