8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

„Cei trei purceluși, care…sunt patru”, cea mai nouă producție a Teatrului Gong”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 20 septembrie, ora 11:00, premiera spectacolului „Die Drei Schweinchen, die… Eigentlich Vier sind / Cei trei purceluși, care…sunt patru” în regia Èvei Lábadi Megyes. Aceasta este cea mai nouă producție de la Teatrul pentru Copii din Sibiu și îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai drăgălași purceluși din toate timpurile: Ginger, Edgar, Bruno și Candid. Producția de la Sibiu îmbină tehnica teatrului de umbre cu arta mânuirii păpușilor și jocul actorilor la vedere, spectacolul distingându-se prin ritmul muzical și vesel care îi va captiva pe cei mici.
Povestea spectacolului este reinventată după faimosul basm englezesc și reprezintă o alegorie despre bine şi rău, despre lupta dintre ele şi despre supremaţia binelui. „Trăiască puterea Guiiiitz! este replica finală a spectacolului. În această scurtă replică este concentrat tot mesajul piesei: nu banii și bogăția contează, ci prieteniile adevărate. Atunci când suntem uniți cu adevărat putem învinge orice rău, chiar și pe lupul cel fioros.”, a declarat Èvei Lábadi Megyes.
Spectacolul se bucură de contribuția unor artiști deosebiți precum scenograful Dio Zoltán, director artistic al Teatrului Ortiki din Debrecen (Ungaria) și compozitorul Cári Tibor, câștigător al premiului UNITER 2013 pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Andrei Hansel, Claudia Stühler și Daniel Neagu. Spectacolul are o durată de 50 de minute, se joacă în limba germană și este adresat copiilor cu vârsta peste 3 ani. „Die Drei Schweinchen, die… Eigentlich Vier sind / Cei trei purceluși, care…sunt patru” va fi prezentat, de asemenea, în avanpremieră, sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 18:00.
Odată cu premiera spectacolului, Teatrul „Gong” inaugurează noua sa agenție de bilete, situată la parterul teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, având următorul program de funcționare: luni, marti: inchis; miercuri, joi, vineri: 11:00 – 18:00; sâmbătă: 10:00 – 18:00; duminică: 10:00 – 14:00.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect