Connect with us

Cultura

Ce vedem în a treia zi la Astra Film Festival 2015?

Avatar

Publicat

pe

IMG 46581

La Astra Film Festival seria proiecțiilor a început de dimineață. În cea de-a treia zi a festivalului, 7 octombrie, 2015, cei mici se întâlnesc la Astra Film Junior, la sala Thalia, unde vor putea viziona documentare până la ora 11:30.

Tot la sala Thalia, începând cu ora 22:00, publicul nu trebuie sa rateze documentarul Surire, regizat de Bettina Peru și Iván Osnovikoff, un proiect care portretizează un spațiu unic în care coexistă frumusețea naturală și absurditatea umană.

La Astra Film Cinema va avea loc, de la ora 15:00, proiecția documentarului Visual Memory: Slavomir Popovici / Memorie vizuală: Slavomir Popovici. În cadrul proiecției se vor viziona o selecție a filmelor regizorului care va fi însoțită de o analiză a modului în care se făceau documentare la Studioul Sahia în perioada comunistă (anii 1960-1989). Publicul va putea afla că se puteau ”strecura” și filme mai bune, sau, în orice caz, decente, atâta timp cît se respectau condițiile, de multe ori absurde, ale epocii: să nu se vadă sărăcie, mizerie, biserici, moarte, capitalism, etc.

Program Astra Film Junior aici.
Program Astra Film Festival aici.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *