Connect with us

Cultura

DogFest ajunge la Sibiu

Avatar

Publicat

pe

Cu ocazia deschiderii magazinului Hornbach Sibiu (Calea Șurii Mari, nr 37) iubitorii de câini sunt așteptați sâmbătă, 24 octombrie, la spectacolul DogFest, organizat de Royal Canin. Începând cu ora 11:00, în parcarea magazinului Hornbach, stăpânii și prietenii lor patrupezi sunt invitați la demonstrații de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate şi prezentări de rase, iar cei înscrişi în competiţie vor fi premiaţi de Royal Canin.

DogFest este un eveniment de referință pentru patrupezi, ce se desfășoară anual, devenind o tradiție în orașe precum Brașov, Timișoara, București, iar din această toamnă ajunge în Sibiu.

„Aşteptăm de fiecare dată cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care ţinem foarte mult și ne bucurăm că-l putem aduce acum în Sibiu, mai aproape de iubitorii de animale.
Proiectul s-a născut în 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de câini din orașe un eveniment aproape de ei, la care să poată participa împreună cu câinele, ca la o sărbătoare,”
a spus Andrei Bărăgănescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin.

Royal Canin este unul dintre cei mai mari producători de hrană pentru animale din lume, misiunea acestuia este să ofere prin intermediul principiului Nutriție Sănătoasă un răspuns adaptat nevoilor specifice câinilor și pisicilor. În acest sens, Royal Canin se bazează pe cunoștinte științifice și pe experiență, ambele dobândite prin colaborarea cu profesionişti şi crescători din domeniu. 

Mai multe detalii pe royalcanin.ro și pe facebook, unde există pagina de eveniment.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *