Connect with us

Cultura

S-a deschis Târgul Național de Carte si Revistă Religioasă, ediție aniversară/ Vezi programul

Odeta Veştemean

Publicat

pe

În perioada 5-8 noiembrie, foaierul Bibliotecii Județene ASTRA găzduiește cea de-a XV-a ediție a Târgului Național de Carte și Revistă Religioasă. Pe parcursul celor patru zile ale târgului, pe lângă lansările de carte, vor avea loc o serie de manifestări culturale: un recital coral și unul de poezie, dezbateri cu diverse personalităţi pe teme culturale de actualitate, întâlniri cu scriitorii şi editorii cărților prezentate, vizionare de film documentar și tombolă cu premii oferite de organizatori si editurile participante.

Printre cărțile ce vor fi lansate se numără „Un pelerinaj în țara sfântă” de Luminița Cornea, „Povestiri biblice, povestiri trăite”, de Laetitia Leonte, „Visul Mariei”de Cristina Plămădeală, „Mă bucur că sunt femeie”, „Şi tu poţi să coci pâinici din făină integrală” de Doina Blaga, „De la 1984 la Minunata Lume Nouă” de Manuel Valeriu, „Explicarea Tainelor de iniţiere în Biserica Ortodoxă” de Pr.Prof.Dr. Ene Branişte, „Istoria arhitecturii bisericeşti la români”de Pr.Prof.Dr. Ene Branişte, „Cărturari sibieni de altădată” de Pr.Prof.Dr. Mircea Păcurariu, „Ortodoxie şi luteranism”de Dr. Mircea Gheorghe Abrudan, „Ioan Botezan – urme pe un palimpsest” de Tiberiu Costăchescu, „Fâşii de ruşine” de Cristian Fulaş, „Monografia Corului de Cameră Caedonia” de Simona Manea sau „De ce eşti trist, popor al Învierii?”, „În drum spre Emaus”, „Pe cine incomodează ora de religie?”, „Anatomia sufletului” şi „Libertate şi mântuire” de Pr.Conf.Univ.Dr. Constantin Necula.

Deschiderea oficiala a târgului are loc joi, 5 noiembrie, la ora 13.00. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10 și 20, iar intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de Asociatia Scriptus Sibiu, cu sprijinul Mitropoliei Ardealului si al Bibliotecii Judetene ASTRA, acțiunea fiind cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu, Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Program pe zile FINAL.pdf - Adobe Acrobat Pro

Program pe zile FINAL.pdf - Adobe Acrobat Pro_2

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *