Connect with us

Cultura

Studenții sibieni au intrat în atmosfera Crăciunului

Avatar

Publicat

pe

Studenții din căminele Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au sărbătorit apropierea sărbătorilor cu gogoși, mere coapte, plăcintă cu mere, colinde și multă veselie.
Marți seara, în 24 noiembrie, ULBS a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului „Parfum de Crăciun în fiecare Cămin”, iar cele mai harnice studente au pregătit pentru colegii lor bunătăți după rețete de la bunici și părinți.

Căminele și brazii au fost împodobiți de sărbătoare, iar parcul din fața clădirilor a fost luminat de instalații. Totul s-a desfășurat sub atmosfera administratorilor căminelor și a directorului general administrativ adjunct al ULBS, conf. univ. dr. Ramona Todericiu.
Rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea a luat și el parte la sărbătoarea studenților, a colindat și a împodobit bradul cu aceștia.

”Vă doresc tuturor să vă bucurați de Crăciun, alături de familii și toți cei dragi și să ne vedem sănătoși în anul care vine”, le-a transmis rectorul.

Studenții străini veniți în Sibiu prin intermediul programelor Erasmus și Erasmus+ au fost nelipsiți la sărbătoarea din cămine.

Ne bucurăm foarte mult că acest eveniment este primit cu atâta entuziasm de către studenți. Este un prilej de bucurie pentru toți, români și străini. Am decis să organizăm petrecerea de Crăciun cu o lună înainte pentru ca studenții să se poată bucura cât mai mult de această sărbătoare”, a explicat Ramona Todericiu.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *