Connect with us

Cultura

Castelele de lumini revin pe Bălcescu din 11 decembrie

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

lights2site
Bannet continental 29 aprilie

Centrul Sibiului va fi din nou iluminat de mii de leduri multicolore în cadrul evenimentului Sibiu Lights and More, ce se deschide în 11 decembrie, pe pietonala Nicolae Bălcescu din Sibiu. Pentru această a treia ediție, organizatorii anunță că au adăugat și elemente de noutate.
„Fiind deja cunoscut ca și castelul de lumini catedrala luminoasă, evenimentul de anul acesta își propune să aducă un plus decorului de lumini, poziționand în prim plan un element de noutate –
o cupolă luminoasă înaltă de aproximativ 12 metri, ce va fi montată pe pietonala Nicoale Bălcescu și timp de 3 săptămâni pe podiumul din interiorul acesteia vor avea loc concerte de muzică live”, transmite Sandra Dragoman, organizator Sibiu Lights and More.
Față de anii trecuți, pentru ediția de anul acesta s-a abordat o altă cromatică a structurilor luminoase care vor fi amplasate de-a lungul pietonalei, astfel încât o repartizare mai simplă a culorilor să creeze efecte de amploare. Deschiderea evenimentului este programată pentru vineri, 11 decembrie, ora 18:00, pe pietonala Nicolae Bălcescu, unde va concerta trupa Arpi & Zip Band. Sibiu Lights and More se va încheia în 30 decembrie.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *