13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Peste 16.000 de lei strânşi la spectacolul caritabil “Credem in tine”

Cele mai citite

Asociația Umanitară „Alexandra Nanu”- AUAN a reuşit să strângă, la finalul concertului caritabil „Credem în tine”, suma de 16.634 de lei.
„Din vânzarea biletelor și donațiile făcute s-a strâns suma de 16.634 lei (11.000 din bilete şi 5.634 din donaţii), bani ce vor merge pentru programul AUAN destinat sprijinirii educaţiei copiilor merituoşi, venind astfel în întâmpinarea nevoilor lor pentru o viaţă plină de realizări”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.
Aceştia le multumesc tuturor artiştilor implicaţi în proiect, în special lui Radu Nechifor.
„Realizatorul şi sufletul spectacolului a fost Radu Nechifor – un artist în toate sensurile cuvântului – un om care a fost lângă noi de la început şi căruia îi mulţumim foarte mult pentru timpul şi efortul alocat evenimentului, şi nu numai”, mai spun organizatorii.
Toţi banii strânşi vor fi alocaţi celor 20 de beneficiari ai asociaţiei, copii cu rezultate bune la învăţătură.
Beneficiarii AUAN sunt copii cu medii de 9 şi 10 , care primesc bursă, dar şi copii cu medii de 8 care primesc un ajutor financiar.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Important pentru sibienii care au nevoie de Fizioterapie. Programările se vor face pe termen nelimitat

Programările în Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru specialitatea Medicină fizică și reabilitare...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect