Connect with us

Cultura

FOTO: 600 de prichindei din Tîrnava s-au bucurat de Moș Crăciun și de cadourile acestuia

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

Vine Moșul la Tîrnava (2015)-6Ca în fiecare an, în luna Decembrie “Moş Crăciun” are foarte multe opriri şi cadouri de împărţit. Una dintre staţii a fost în localitatea Tîrnava. Duminică după-amiaza, acesta s-a plimbat pe toate străzile din localitate şi a invitat copii la căminul cultural pentru a-şi primi cadourile. Edilul-şef al comunei, Pleiner Norbert a reuşit să vorbească cu Moşul, i-a spus cât de cuminţi au fost cei mici, şi l-a convins să treacă şi pe la ei.

Astfel, un moş de poveste şi cu o asistentă pe măsură au dat de veste prin toată localitatea, dintr-un “autovehicul” pe patru roţi, că moşul a sosit cu multe cadouri pentru prichindeii care au fost cuminţi.

Aproximativ 600 de micuţi şi-au primit binemeritatele cadouri din partea Moşului şi a asistentei acestuia, cu promisiunea că, dacă vor fi cuminţi, anul viitor va ajunge din nou la Tîrnava, cu acelaşi “autovehicul” pe patru roţi.

„Ideea noastră a fost ca Moş Crăciun să meargă în sat şi să-i invite pe toţi copiii la căminul cultural, unde are loc serbarea cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. După serbare, după ce am ascultat împreună ceea ce au pregătit copiii, Moş Crăciun le-a oferit cadouri cu ocazia Sărbătorilor”, ne-a spus Pleiner Norbert, primarul comunei Tîrnava.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *