Connect with us

Cultura

Primele trei spectacole din 2016 de la Teatrul de Balet Sibiu

Avatar

Publicat

pe

“Gală de balet”, “Anna Karenina” și “Dincolo de dans” sunt primele trei spectacole din anul 2016 prezentate de Teatrul de Balet Sibiu, care însă vor fi montate pe scena de la Cercul Militar – Bulevardul Victoriei nr. 5, intrarea C. Începând cu luna martie, spectacolele Teatrului de Balet vor reveni în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Primul spectacol are loc miercuri, 20 ianuarie 2016, de la ora 19:00, și aduce pe scenă momente din spectacole de balet clasic, precum: “La fille mal gardée”, “Coppelia”, “Corsarul”, “Lacul Lebedelor”, “Don Quijote”, “Satanella”, dar și momente coregrafice neoclasice și contemporane din spectacole precum : “Trilogie Ionesco”, “Dincolo de dans”, “Anna Karenina”, “Caravaggio”, “Steps Between Steps” etc. Tot în cadrul primei galei se va juca și baletul comic “Tura-Vura. Uvertura” – o coregrafie creată de Aleisha Gardner și Russell Hewey -, și un moment coregrafic din spectacolul “Baiadera”, spectacol care va avea premiera în acest an.

Luna februarie reia două spectacole care au avut premiera la sfârșitul anului trecut: “Dincolo de dans”- realizat de directorul Joffrey Ballet Concert Group New York, Davis Robertson – spectacol ce a avut premiera absolută în data de 14 octombrie 2015, și spectacolul “Anna Karenina”, în coregrafia maestrului coregraf Ioan Tugearu. Spectacolul “Anna Karenina” a avut premiera la TBS în data de 25 noiembrie 2015 și s-a dansat cu casa închisă.

Biletele pentru primele trei spectacole din acest an au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online, de pe siteul bilet.ro sau din punctul de vânzare situat în Centrul de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, Piața Mare, intrarea F.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *