Connect with us

Cultura

Festivalul Internaţional de Film se va desfăşura în perioada 23-29 iunie

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

festivalul interbational de film 2

Pentru al treilea an consecutiv, municipiul Mediaş va fi gazda Festivalului International de Film al Europei Centrale. La fel ca şi în anii anteriori, în competiţie se vor înscrie cele şapte ţări ale Europei Centrale (Cehia, Austria, Ungaria, România, Slovacia, Slovenia, Polonia), plus o ţară invitată, care anul acesta va fi Germania.

O noutate, este aceea că ediţia din acest an a Festivalului de Film nu va mai avea loc în luna septembrie, ci în perioada 23-29 iunie.

Viceprimarul George Petrescu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că municipalitatea medieșeană și-a propus să continue în acelaşi spirit, și ediția din acest an.

„După primile două ediţii, care s-au bucurat de mult succes, ne propunem ca şi în cea de-a treia ediţie să continuăm în acelaşi spirit, să prezentăm publicului medieşean şi nu numai, o serie de lungmetraje, scurrtmetraje şi documentare de calitate.De asemenea, dorim să menţionăm faptul că,  multe din filmele prezentate la festivalul nostru de film vor rula mai apoi şi la unul din cele mai importante cinematografe din Berlin“ a conchis George Petrescu, viceprimarul municipiului Mediaş.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *