1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Concert de jazz Accord Vibes la Sala Thalia din Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Filarmonica de Stat Sibiu găzduiește marți, 4 decembrie, de la ora 19:00, un concert din cadrul turneului de promovare a CD-ului „Just Musette”, aparținând trio-ului de jazz Accord Vibes.
Plecând de la rădăcinile tradiţionale ale muzicii, cu elemente din stilul popular java, armonii de vals musette sau ritmuri de bossa, Accord Vibes preia conceptul „New musette” al lui Richard Galliano, pe care îl îmbogăţeşte cu propria viziune şi concepţie muzicală, reuşind să-l proiecteze într-o lumină nouă.
Just Musette a apărut în Parisul secolului 20, cu ocazia întâlnirii muzicienilor de origine italiană din Auvergne, fiind reinventat de Galliano şi căruia Accord Vibes i-a conferit o dimensiune moderna, originală, plină de culoare şi vitalitate.

Proiectul s-a bucurat de aprecierea publicului pe scenele unor prestigioase festivaluri cum ar fi: Festivalul George Enescu (2011), Festivalul de Film Istoric Râșnov (2012), Cafeteca Jazz Weekend (2012), Bucharest Music Film Festival (2013).
Accord Vibes este un trio de jazz unic în România ce reunește trei muzicieni cu cariere solistice impresionante: Alexandru Anastasiu- vibrafon, Fernando Mihalache – acordeon și Michael Acker – contrabas.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect