fbpx
Acum citesti:
Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, promovat la Târgul de Turism al României cu bucătari și mâncare tradițională
Intreg articolul 2 minute de lectura

Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, promovat la Târgul de Turism al României cu bucătari și mâncare tradițională

Orașul Sibiu a fost promovat la Târgul de Turisim al României, chiar în standul Ministerului Turismului, unde mai mulți bucătari puși la dispoziție de consorțiul care se ocupă de Sibiu Regiune Gastronomică Europeană au gătit pentru vizitatori.

Sibiul a fost în atenția publicului la deschiderea Târgului de Turism al României. Preparatele specifice regiunii Sibiului au fost aduse și preparate chiar în standul Ministerului Turismului, de o echipă de bucătari sibieni, cu ajutorul echipei Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.

“Bucatele au fost degustate de toți cei care s-au oprit la standul Ministerul Turismului, astfel aceștia au aflat despre cât de pricepuți și autentici sunt sibienii când vine vorba despre gastronomia tradițională. Ministerul Turismului și Sibiul au făcut echipă și la târgul de la Tel Aviv, de săptămâna trecută, unde autoritățile sibiene au avut la dispoziție un spațiu expozițional în cadrul standului ministerului. Sibiul poate fi o destinație turistică de invidiat, așadar vom continua să promovăm această zonă la târgurile internaționale la care Ministerul Turismului participă anul acesta. Următorul eveniment important pentru industria turistică la nivel european este târgul de turism de la Berlin unde Ministerul Turismului și Sibiu Regiune Gastronomică Europeană vor colabora din nou”, a declarat Bogdan Trif, Ministrul Turismului și Președinte PSD Sibiu.

Târgul de Turism al României are loc la București în perioada 21-24 februarie 2019 și găzduiește oferte ale agențiilor de turism din România, ale celor mai mari companii din sectorul HORECA, dar și pe cele ale altor țări, care vin să se promoveze la acest târg.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.