fbpx
Acum citesti:
Consiliul Județean votează joi majorarea biletelor în Muzeul Astra, dar și taxele pentru avize și autorizații pe drumurile județene
Intreg articolul 2 minute de lectura

Consiliul Județean votează joi majorarea biletelor în Muzeul Astra, dar și taxele pentru avize și autorizații pe drumurile județene

Consiliul Județean are pe ordinea de zi a ședinței din 28 februarie majorarea unor taxe și tarife pe teritoriul județului Sibiu. Printre acestea se numără și prețurile biletelor și abonamentelor de acces în Complexul Muzeal Astra.

Consiliul Județean va vota în ședința din 28 februarie propunerea de majorare a unor taxe și tarife. Muzeul Astra va avea noi prețuri la biletele de acces, dar și la abonamentele familiale. Muzeul anunțase deja aceste prețuri și le-a afișat deja, deși el încă nu au fost votate în CJ.

Noile bilete pentru Muzeul Astra vor costa 25 de lei pentru o singură persoană, 12 lei pentru pensionari, 7 lei pentru elevi și studenți, 20 de lei de persoană pentru grupuri de peste 20 de persoane, 5 lei pentru elevi și studenți în grupuri de peste 20 de persoane. Un abonament de familie va costa 150 de lei (părinți + copii până la 14 ani). Pentru fotografiere și filmare în muzeu, taxa va fi de 300 de lei, în timp ce taxa de filmare cu drona este de 2.000 de lei pe aparat. Celelalte prețuri pot fi consultate în proiectul CJ.
Proiect de hotărâre pentru modificarea unor taxe și tarife
Aceeași propunere de hotărâre va stabili majorarea taxelor pentru drumurile județene (avize, autorizații, amplasare de conducte, utilizarea drumurilor etc.)

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.