fbpx
Acum citesti:
Karlsruhe/Baden Baden, destinație nouă de pe Aeroportul din Sibiu
Intreg articolul 3 minute de lectura

Karlsruhe/Baden Baden, destinație nouă de pe Aeroportul din Sibiu

Wizz Air a anunțat lansarea a două noi rute către Germania, una dintre ele fiind cu plecare din Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden. Primul zbor are loc pe 17 iunie, dar pasagerii își pot cumpăra deja bilete.

Aeroportul Sibiu va avea un zbor nou în program, operat de Wizz Air. Compania a anunțat două noi rute din România, din care una este oferită sibienilor, cealaltă având decolarea din Suceava. Potrivit Wizz Air, Baden-Baden este a cincea destinație germană a companiei cu plecare din Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg, iar noua rută ajută la „extinderea acoperirii geografice a rețelei Wizz Air din această parte a Europei atât de populară printre călătorii din România”. Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.

Ruta este funcțională din 17 iunie, fiind deja prezentă pe platforma de rezervări a companiei, cu prețuri începând de la 99 de lei.

Sibienii, inclusiv angajații germani ai companiilor cu sedii în Sibiu, care vor dori să zboare la Karlsruhe pe noua rută, vor avea la dispoziție două zboruri săptămânal, la începutul și sfârșitul săptămânii:

Luni – W63783 Sibiu 18:05 – 19:35 Karlsruhe/Baden-Baden
Vineri – W63784 Karlsruhe/Baden-Baden 20:05 – 23:15 Sibiu

Cea de-a doua rută introdusă de Wizz Air, are plecare din Suceava și merge către München Memmingen, fiind prima legătură cu Germania a orașului moldovean.

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat: “Suntem încântați să extindem rețeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu și Suceava către Baden-Baden și München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta rețeaua regională WIZZ și de a aduce o varietate de oportunități de călătorie la prețuri reduse, atât pentru pasagerii noștri români care doresc să viziteze Germania, cât și pentru turiștii germani interesați să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina și Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale. Suntem încrezători că noile noastre servicii vor consolida în continuare legăturile de afaceri și de agrement dintre Germania și România și echipa noastră prietenoasă așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre noile aeronavele noastre moderne și noi!”

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.