1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Castelul de lut din Sibiu se închide pentru vizitatori, de anul viitor

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Celebrul Castel de lut, din zona cunoscută drept Valea Zânelor, de la poalele Munților Făgăraș, în județul Sibiu, nu va mai putea fi vizitat începând de anul viitor, după cum anunță proprietarul acestuia.
Castelul de lut va fi o destinație de cazare, începând din 2020, după cum a declarat Răzvan Vasile, proprietarul care a construit unul dintre cele mai căutate obiective turistice din județul Sibiu. Acesta a spus, pentru ZF.ro, că spațiile vor fi transformate în patru apartamente, cu 30 de locuri de cazare, lângă care va funcționa și un restaurant. Intenția fusese anunțată încă de la deschiderea pentru vizitatori a casei, dar la acel moment proprietarul a spus că dorește să strângă bani pentru a continua investiția.
În prezent, construcția cunoscută sub numele de Castelul de lut Valea Zânelor poate fi vizitată zilnic, între orele 10.30 și 17.30, un bilet având prețul de 5 lei. Turiștii pot cumpăra suveniruri, fotografii și albume cu imagini ale castelului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect