12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Sibiul, promovat la Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv

Cele mai citite

Timp de două zile Sibiul va fi prezentat la un târg de turism în Israel, pentru a promova orașul ca destinație turistică internațională. Târgul a primit aproximativ 27.000 de vizitatori, în 2019.
Primăria Sibiu va prezenta, pentru prima dată, Sibiul la Târgul Internațional de Turism din Tel Aviv (Israel). Evenimentul va avea loc în perioada 11-12 februarie. Anul trecut, târgul a primit aproximativ 27.000 de vizitatori.
„Primăria Sibiu a ales să participe în acest an la târguri de turism și din alte țări decât în cele în care participăm de multe ediții, tocmai pentru că ne dorim să accesăm și alte piețe de pe care putem atrage un număr important de turiști. Târgul de Turism din Israel este o oportunitate pentru Sibiu în contextul în care, în ultimii ani, am observat o creștere a numărului de turiști care sosesc în Sibiu din această țară. În centrul nostru de informare turistică  am înregistrat anul trecut peste 2.000 de turiști israelieni.”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu. 
La standul României din Tel Aviv, amenajat pe aproximativ 150 de metri pătrați, va rula filmul de prezentare a destinației turistice Sibiu. Reprezentantul Primăriei va oferi vizitatorilor informații despre evenimentele specifice orașului, obiectivele turistice, cultura și patrimoniul Sibiului, dar și hărți și broșuri de promovare în limba engleză.  De asemenea, Sibiul va fi promovat și prin participarea la conferința de presă din cadrul târgului, printr-o prezentare a atracțiilor Sibiului și a potențialului turistic.    
În perioada 22-26 ianuarie, destinația turistică Sibiu a fost promovată și la Târgul de Turism de la Madrid, prin intermediul reprezentantului Asociației Județene de Turism Sibiu. Anul trecut, târgul a înregistrat 251.000 de vizitatori. Și la acest târg Sibiul s-a prezentat cu materiale tipărite de promovare. În plus, pentru a atrage voturi pentru Sibiu în competiția European Best Destinations 2020, la stand s-a proiectat și un material video pe această temă și invitația de a vota pentru Sibiu.
Următorul eveniment unde Sibiul va fi promovat ca destinație turistică este Târgul de Turism de la Berlin care se va desfășura luna viitoare, între 4 și 8 martie. 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se apropie vacanța de primăvară a elevilor. Câte zile libere vor avea copiii

Vacanța de primăvară pentru copiii de grădiniță, elevi și profesori începe sâmbătă, 27 aprilie, și durează 11 zile, până...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect