8.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

CNAIR deschide Transalpina, mai devreme decât era programat

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță deschiderea șoselei Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe teritoriile județelor Vâlcea și Gorj.
Șoferii care vor să traverseze din sud către Transilvania zona montană, vor putea folosi, din acest weekend, Transalpina, care va fi deschisă mai devreme decât era programat, datorită vremii mai calde și absenței precipitațiilor abundente din această iarnă. Chiar dacă vor fi restricții de viteză și de tonaj, drumul va fi disponibil inclusiv celor care vor să iasă în natură.
„Începand cu data de 23.05.2020, ora 8⁰⁰ se reia circulația pe DN 67C, între km 34+800-59+800, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului. Circulația este permisă numai în intervalul orar 8⁰⁰-20⁰⁰ și se va desfășura cu următoarele restricții:
-Masa maximă autorizată <7.5 tone,
-viteza maxim 30 km/h.”, transmite CNAIR.
Închiderea șodelelor Transalpina și Transfăgărășan este programată în mod normal până la 1 iunie. Transfăgărășanul este în continuare închis, de la Bâlea Cascadă până în vârf și, mai departe, în județul Argeș, însă drumarii lucrează de mai multe zile la curățarea șoselei de zăpadă.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect