Acum citesti:
Lansarea proiectului „Dezvoltarea firmei Hermannstadt Dental Office SRL in domeniul tehnicii dentare”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Lansarea proiectului „Dezvoltarea firmei Hermannstadt Dental Office SRL in domeniul tehnicii dentare”

S.C. Hermannstadt Dental Office S.R.L., cu sediul în Municipiul Sibiu, Str. Johannes Honterus nr. 31, Județul Sibiu, derulează, începând cu data de 24 octombrie 2017, proiectul „Dezvoltarea firmei Hermannstadt Dental Office SRL in domeniul tehnicii dentare”. Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, în baza contractului de finanțare nr. 600/24.10.2017 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (în calitate de Autoritate de Management) prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 1.254.558,07 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 843.321,99 lei (716.823,69 lei provenind din FEDR și 126.498,30 lei din bugetul național), și urmează a fi  implementat în Municipiul Sibiu, până la data de 30.06.2018.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea competitivității firmei beneficiare prin diversificarea și dezvoltarea activității sale într-un domeniu nou de activitate, cel al tehnicii dentare, prin dezvoltarea unei baze tehnologice moderne și complete (formată din 11 echipamente și dotări) și crearea de noi 5 locuri de muncă (inclusiv pentru persoane din categoriile defavorizate), în vederea constituirii unei echipe profesioniste de angajați care să susțină dezvoltarea și menținerea activității noi propuse.

Sibiu 100% nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate pe site. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

SC SON Management SRL - Ziarul Sibiu 100% - nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.