Acum citesti:
„Al cincilea anotimp” la Colegiul Independența
Intreg articolul 2 minute de lectura

„Al cincilea anotimp” la Colegiul Independența

Zilele Colegiului Independenta

În perioada 10 – 12 mai, la Colegiul Tehnic „Îndependența” din Sibiu a avut loc evenimentul „Zilele Independenței”. În aceste zile a fost o suită de mainifestăzi, printre care „Ziua Porților deschise” și cea de-a cincea ediție a artelor în dialog „Al cincilea anotimp”. Au participat 22 de instituții școlare, 5 fiind din alte județe.

„Al cincilea anotimp”, proiectul din acest an a fost creat din proiecțile sufletești ale liceenilor, iar prin tema lui s-a urmărit stimularea fanteziei și a spiritului creativ prin promovarea frumosului artistic, ilustrat în concepte ca: literatură, poezie, călătorie, fotografie, muzică.

Proiectul a fost structurat pe patru secțiuni. Prima secțiune a fost cea de creație literară, „Phantasia”, cea de-a doua reprezentări vizual-artistice „Art-anotimpuri” planșă, afiș tematic, desen, poster, grafitti  surprinzând  într-un joc al formelor și culorilor al cincilea anotimp, cea de-a treia secțiune a fost cea media „Ineditum” (instantanee inedite, atipice), un concurs de fotografie și un concurs de prezentări Powe – Point /reportaje digitale. Cea de-a IV-a și ultima secțiune a fost un concurs tematic „ Al cincilea anotimp”,  o activitate interactivă cu întrebări și sarcini de lucru din domeniul artelor, fiecare instituție de învățământ desemnând 3 participanți ce s-au confruntat pentru a-și etala cunoștințele, abilitățile argumentative, talentul artistic și spontaneitatea.

Au fost trei zile dedicate Cilegiului Independența, în care elevii și-au putut exprima liber emoțiile, în care cei care au dorit să cunoască oferta educațională a acestei instituții de învățământ, au făcut-o. De asemenea au avut loc două competiții. Un concurs de legislație și conducere auto și Cupa Independența la Volei.

Independenta 1
Independenta 2
Independenta 5
independenta 7
Independenta 8

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.