fbpx
Acum citesti:
FOTO: Accident pe Hula Bradului, un șofer s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei
Intreg articolul 1 minute de lectura

FOTO: Accident pe Hula Bradului, un șofer s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei

Accident grav pe Hula Bradului, un bărbat de 58 de ani din Buzău, s-a răsturnat cu mașina. Șoferul circula cu viteză prea mare pentru șoseaua umedă și a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Din fericire, omul nu a fost rănit.

”Accidentul s-a produs pe DN1, pe Hula Bradului, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă periculoasă, în condiții de carosabil umed, un buzoian în vârstă de 58 de ani, singur în auto, în timp ce conducea pe direcția Brașov – Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, în urma evenimentului, a rezultat doar avarierea autovehiculului.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Polițiștii recomandă șoferilor să reducă viteza, îndeosebi în curbe, în condiții de carosabil umed și vizibilitate scăzută, să mărirească distanța de siguranță între mașini și să se asigure înainte de pătrunderea în intersecții sau schimbarea direcției de deplasare. Deasemenea, să se eplaseze prudent în preajma trecerilor pentru pietoni.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.