fbpx
Acum citesti:
Copiii confecționează “Brăduți de Crăciun”, la Teatrul “Gong”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Copiii confecționează “Brăduți de Crăciun”, la Teatrul “Gong”

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, prichindeii sunt provocați încă o dată să își demonstreze creativitatea în cadrul unor ateliere organizate de Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu.

Workshop-urile “Brăduți de Crăciun” vor avea loc sâmbătă, 22 decembrie, de la orele 10 și 12, fiind coordonate de Aurelia Călinescu.
Acestea sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între șase și zece ani și au o durată de aproximativ o oră și jumătate.
“Continuăm seria atelierelor în care meșteRILIM ornamente de Crăciun cu AuRILĂ și IepuRILĂ. Completăm spiritul sărbătorilor cu cei mai veseli brăduți, realizați manual de fiecare copil în parte, din materiale specifice lucrului manual și creativ”, spun organizatorii.
Potrivit Teatrului “Gong”, “Atelierul de Meșterilit” își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii.
Prețul unui bilet este de 14 lei, cu toate materialele incluse. La finalul proiectului, copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul Teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri orele 11 – 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro.
Locurile sunt limitate la zece participanţi/atelier.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.