Connect with us

Eveniment

Doi bărbați bănuiți de răpirea unei tinere, reținuți

Diana Stancovici

Publicat

pe

masina politie

Doi bărbați din județul Neamț care au obligat o tânără din județul Sibiu să urce într-o mașină și au lovit-o pe mătușa ei care încerca să anunțe autoritățile au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

”De fapt este vorba despre soțul tinerei, domiciliat în județul Neamț. Acesta a venit însoțit de fratele său și încă doi bărbați și au forțat-o pe tânără să urce într-o mașină, încercând să plece cu ea în Neamț. Mătușa tinerei, care încerca să anunțe evenimentul, a fost lovită de unul dintre ei și i s-a luat telefonul mobil”, au declarat reprezentanții Poliției Județene Sibiu.

Potrivit acestora, tânăra și soțul ei sunt despărțiți în fapt, iar cei doi au împreună doi copii aflați în grija bunicilor din partea tatălui. Femeia a fost ademenită să vină la marginea localității Iacobeni, județul Sibiu, pe drumul județean 106, pentru a-și vedea copiii. De acolo a fost forțată să urce în mașină.

Cu sprijinul poliţiştilor din județul Neamț cei patru bărbați au fost identificați și conduși la sediul Poliţiei Oraşului Agnita în vederea cercetărilor.

În urma investigaţiilor şi probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi, soțul femeii și fratele acestuia, în vârstă de 25 şi 27 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Neamţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie.

În cursul zilei de vineri cei doi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *