17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

WAROSE, pâinea cu aromă de dor  

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

WAROSE îi așteaptă pe cei cu dor de gustul dulciurilor și al pâinii frământate odinioară de bunica în noul magazin de pe Bulevardul Victoriei, nr 15, Sibiu.

Un spațiu al bucuriei, în care tradiția și priceperea alor noștri de oarecând se ”împletesc” cu bucuria și perseverența unor ambițioși continuatori. La ei în magazin găsim sortimente diversificate de dulciuri cu gust de copilărie, precum tarte, cornuri, biscuiți și coșulețe cu gem, dar și cozonaci, gogoși și multe altele.

banner

Pentru că diminețile sunt despre graba de a ajunge la serviciu sau facultate, WAROSE ne pregătește și doza de energie, cafeaua de primă clasă, care merge mână în mână cu un croissant fierbinte.

Au lăsat Germania pentru pâinea românească

Frații Daniel și David Wagner au plecat în Germania la scurt timp după evenimentele din 1989. Doar că mirajul străinătății nu a reușit să le umbrească nostalgia de casă. Cuprinși de dorul pâinii copilăriei, au căutat să îl regăsească în cursurile de brutărie și patiserie, pe care le-au făcut acolo. Timp de 10 ani, cei doi nu s-au oprit din frământat, dar cât timp au lăsat pâinea la dospit, au înființat, în 2007, societatea Alpha Group.

Din 2021, băieții nu au mai părăsit cuptoarele și îi așteaptă pe sibieni cu cele mai gustoase produse din brutărie și patiserie, dar și cu cea mai atent selecționată cafea.

Pâinea cu maia este vedeta brutăriei, după cum ne-au mărturisit cei doi frați, fiind preparată după rețeta originală. Aluatul pâinii cu maia se pregătește cu mult timp înainte, ceea ce îi conferă un gust cu totul deosebit. La acesta se adaugă, desigur, mult drag de ceea ce fac, secrete dobândite din experiență și tradiție și, desigur, grija ca fiecare produs în parte să fie unul pe care doar la WAROSE  îl puteți găsi. Tot de la ei puteți achiziționa pâine cu făină de mălai, pâine cu lapte bătut, coca cu cartofi, multe sortimente de chifle, batoane muesli și specialitatea italiană, ciabatta.

Desigur, Warose nu putea să uite nici de studenți. De aceea promite că în fiecare lună va veni cu oferte personalizate pentru aceștia.

Warose, gustul pâinii care face diferența! Pe Bulevardul Victoriei, la intersecția dintre copilărie și gustul care dăinuiește dincolo de timp.

Galerie
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect