fbpx
Acum citesti:
Mergeți la film în spații necovenționale?
Intreg articolul 2 minute de lectura

Mergeți la film în spații necovenționale?

Claudia Nițu

„Chiar dacă avem un singur cinematograf în Sibiu, în oraș se organizează foarte multe evenimente dedicate filmului. Sibiul a fost numit capitală culturală europeană în anul 2007, iar filmul este o artă. Totuși, majoritatea evenimentelor importante dedicate filmului se organizează în cinemauri improvizate.”, Claudia Nițu.

 

 

„Cred că este o idee bDani Bărboniună orgaizarea filmelor în spații necovenționale. Cel puțin mie îmi plac foarte mult filmele realizate în cadrul proiectului Cine m-a văzut la Habitus. Recent, am văzut un film care mi-a dat fiori.Este  vorba despre filmul    Perfect sănătos.”, Dani Bărboni.

 

Gabriela Popescu „Sunt o cinefilă înrăită. Merg de fiecare data când am timp atât la cinemaul din Sibiu, cât și la filmele organizate la Astra Film Cinema. Este o pată neagră pentru Sibiu să aibă un singur cinema modern, dar dacă vrei să vezi un film bun, faci orice ca să ai accesul pentru a-l vedea. Sincer, dacă mi-a plăcut un film foarte mult, am preferat să stau și pe timpul vremii urâte în Piața Mare din centrul orașul pentru a-l vedea până la final.”, Gabriela Popescu

Radu Andrei„Prefer să merg să vizionezi filmele organizate în cadrul festivalelor care au loc periodic în Sibiu. Prețurile la unele evenimente sunt puțin piperate, dar majoritatea filmelor sunt filme bune și foarte premiate”, Radu Andrei.

Maria Magdău

„Ar trebui să mai fie făcut un cinema, deoarece dorința sibienilor pentru film este foarte mare. După cum bine știți se organizează foarte multe evenimente dedicate filmului. Multe dintre ele au loc în librării, biblioteci sau chiar în baruri.”, Magda Magdău.

 

Neluțu Prejban                     „Merg foarte rar la cinema. Prefer să descarc un film acasă și să mă uit de pe laptop. ”, Neluțu Prejban.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.