fbpx
Acum citesti:
Care este cel mai important eveniment din ultimii 10 ani?
Intreg articolul 2 minute de lectura

Care este cel mai important eveniment din ultimii 10 ani?

„Consider că unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii 10 ani este CibinFEST. Este un festival care mie mi-a plăcut foarte mult, deoarece este insiparat din tradiții vechii și totodată redă o imagine foarte frumoasă a Pieței Mari din Sibiu”, Daiana Muntean.

 

„Îmi place nespus Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu pentru faptul că poți avea parte de trupe din diferite țări, o gamă largă de spectacole pentru toate preferințele. Am participat la 4 ediții de fiecare dată având un sentiment plăcut înainte și după spectacole. În timpul festivalului e o atmosferă de neuitat în oraș, iar organizarea e făcută așa că ai impresia că faci parte și tu din lumea teatrului. Nu pot să zic că am fost la foarte multe spectacole, dar am fost atâta cât mi-am dorit, echipele fiind din diferite țări, printre care România, Republica Moldova, Rusia și altele. Prețul biletelor mi se pare accesibil, având în vedere frumusețea evenimentului și cu mare drag voi participa și în acest an!”, Anatolie Pleșca.

 

„Apreciez echipa Sibiu 100% care participă an de an la fiecare eveniment organizat în Sibiu și despre care realatează cu mult profesionalism. Din fericire, trăim într-un oraș în care se realizează foarte multe evenimente culturale, sportive și în ultima perioadă și gastronomice. Pentru că sunt o persoană gurmandă aș aminti despre Street Food Festival sau Festivalul Brânzei şi al Ţuicii”, Antonel Robert.

 

„Sibiul este un oraș plin de viață, de adrenalină și de oameni care încă mai păstrează cu sfințenie tradițiile și care apreciază muzica populară. Mi-e greu să fac o ierarhizare a celor mai importante evenimente organizate în Sibiu și, totuși, aș vrea să menționez trei evenimente Festivalul Internaţional de Folclor «Cântecele Munţilor», Festivalul Național de Folclor «Ioan Macrea» și Festivalul Național «Lucreția Ciobanu», Eugenia Micleșoni.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.