fbpx
Acum citesti:
Ce planuri aveți după absolvire?
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ce planuri aveți după absolvire?

Festivitate ULBS

„Viața abia acum începe. Mă văd lucrând în domeniul pe care l-am studiat, motiv pentru care am ales specializarea pe care am urmat-o. Cei trei ani de facultate au fost ușori, frumoși, chiar și grei în unele momente, dar ceea ce este mult mai important este că au fost de neuitat și că am rămas cu foarte multe experiențe frumoase, dar și clipe de neuitat”, Andreea Ștefan, Facultatea de Științe Socio Umane.

 

 

„Îmi doresc să îmi găsesc un job în domeniul petrolului și al gazelor naturale pe care l-am studiat. Cred că este cea mai grea specializare a Facultății de Inginerie, dar, totuși, am facut față cu brio și acum sper doar să reușesc să mă angajez la o firmă importantă”, Alexandru Băluță, Facultatea de Inginerie.

 

 

 

„Vreau să mă dedic în totalitate pasiunii mele, Informatica, să învăț cât mai multe lucruri noi și să continui să mă dezvolt”, Cătălin Crișan, Facultatea de Științe.

 

 

 

„La finele celor patru ani de faculatate, majoritatea avem tendința să ne îndreptăm, fie spre avocatură, fie spre magistratură. Pentru mine, singura posibilitate și singurul lucru care mă atrage cel mai mult dintre toate este Institutul Național al Magistraturii. Voi decide în viitor, deoarece sunt anumite etape pe care trebuie să le urmez”, Gabriela Cristea, Facultatea de Drept.

 

 

„Simt că a trecut o etapă foarte importantă din viața mea, însă greul abia acum urmează. Mi-aș dori să lucrez în domeniul radiologiei, însă voi lua în considerare și alte variante. Momentan, îmi doresc să profesez în România”, Ciprian Juravle, Facultatea de Medicină.

 

 

 

„Facultatea a reprezentat o oportunitate foarte mare pentru mine. Am avut ocazia să văd și să învăț despre ce înseamnă meseria de jurnalist. De asemenea, am avut și ocazia să și profesez, făcând practică în cadrul acestei meserii”, Magdalena Glaje, Facultatea de Științe Socio Umane.

 

„Sunt mândră de mine și de colegii mei că am reușit să ajungem până în acest moment din viața noastră. Privim cu nostalgie în urmă cu trei ani și ne amintim de toate clipele frumoase petrecute împreună. Cu siguranță voi urma o carieră militară și voi profita de fiecare oportunitate. Voi nerge acolo unde armata are nevoie de mine”, plutonier adjunct Sorina Potcovaru, Academia Forțelor Terestre Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.