fbpx
Acum citesti:
Ce reprezintă tricolorul pentru dumneavoastră?
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ce reprezintă tricolorul pentru dumneavoastră?

„Pentru mine tricolorul reprezintă un simbol al patriei, al României. Călătorind în Statele Unite ale Americii, am fost mândră să port cu mine emblema patriei și să o fac cunoscută mai departe sub formă de mici cadouri”, Ana Mihaela Stanciu.

 

„Ziua Națională a Drapelului Românesc pentru mine înseamnă Origine, Unire, Patriotism, Istorie și tot ce ține de România. Eu zic că tricolorul trebuie cinstit și purtat cu mândrie tot timpul. Cum eroii martiri și-au dat viața pentru acest drapel, noi avem obligația de a-i cinsti pe eroii noștri și tricolorul”, Mihai Olescu.

 

„Tricolorul este simbolul naționalității tuturor românilor. Pentru mine reprezintă simbolul egalității și al identității tuturor românilor și trăiesc un sentiment de mândrie cu orice prilej în care îl văd fluturând în zare”, Mariana Mureșan.

 

„Tricolorul simbolizează identitatea mea națională. Nu pot să spun că reprezintă cel mai important lucru pentru mine, dar îl respect și sunt mândru de el”, Paul Stanciu.

 

„Pentru mine tricolorul este simbolul țării, în sensul că atunci când văd steagul României în alte țări mă simt confortabil, mă simt în siguranță, pentru că știu că mai sunt și alți români acolo. Simt că face parte din familie tricolorul, deoarece tata are o colecție de steaguri în casă” Sandra Popimoise.

 

„Fiind o persoană care își iubește țara și mă consider un naționalist convins, tot ceea ce este în culorile drapelului românesc îmi provoacă emoție, bucurie și mândrie. Nu ezit nicio clipă să mă afiseșz cu drapelul ori de câte ori am ocazia”, Alexandru Olaru.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.